Tupperware kundeavis - side 8

1 ... 8 ... 13
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - ball, gjær, hvetemel, lettmelk, mel, melk, olje, vann, sukker. Side 8.
1 ... 8 ... 13

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 82 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på ball, gjær, hvetemel, lettmelk, mel, melk, olje; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som bakepensel, ball, brød, gjær, hvetemel, gjær, honning, mel, olje, rugbrød. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Potetbrød Ingredienser Forberedelse: 20 min Hevetid: 1 time + 35 min Steketid: 35 min ved 200°C • 300 g poteter • 25 g gjær • ½ dl vann • 1 ts sukker • 2 ss nøytral olje • 3 dl lettmelk, stuetemperatur • 1,5 ts salt • 600 g (10 dl) hvetemel Fremgangsmåte 1 Kok potetene møre i vann. Mos potetene med Grønnsakmoser og avkjøl. 2 Løs opp gjæren i vann med Sleiv i Røreskål 4,5 l. 3 Tilsett poteter, 1 ss olje og melk og rør. Tilsett deretter salt og mel litt ad gangen. Rør godt inntil deigen former seg til en ball. 4 Vend deigen ut på Bake-to-Basics Deigunderlag drysset med mel og elt deigen i 6–8 min, eller inntil den er glatt, elastisk og halvfast. 5 Hell 1 ss olje i røreskålen og vipp skålen slik at oljen fordeles i skålen. Hell i deigen og vend den rundt, slik at overflaten blir smurt med olje. Legg lokket på skålen og la deigen heve i 1 time, eller inntil lokket spretter opp. 6 Kna deigen og legg den i Ultra Pro™ Oval 3,5 l med lokk, og la den heve igjen til nesten dobbel størrelse, ca. 35 min. Før steking pensles deigen lett med vann og drysses med litt ekstra mel. 7 Ta ut stekeristen og forvarm ovnen til 200°C. Stek i 15-20 min uten lokk, legg på lokket og stek videre i ca. 15 min, slik at skorpen ikke blir for mørk. 8 Ta brødet ut av formen og la det avkjøle på en stekerist. 8

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud