KIWI - kundeaviser og tilbud


Hvis du søker på nettet etter KIWItilbud, har du kommet til det rette stedet. Vi har de siste kundeavisene fra KIWI, og sørger for at du får de beste prisene og tilbudene på din handletur. Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke tilbudene i KIWIs ukentlige kataloger, og få de beste tilbudene med KIWIs ukentlige kundeaviser, har du kommet til det rette stedet.

Aktuelle kundeaviser

Nærmeste
spinner

 Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.

 

De beste tilbudene og kundeavisene for KIWI på nettet
Vi har informasjon om nesten hver eneste KIWIkatalog og salg som finnes i hele Norge! Enten de er gjemt i en katalog eller på nettet eller ikke, kan du bla igjennom alle på vårt nettsted.

Oppdag de beste KIWIsalgene
Flere mennesker ønsker å spare penger på handleturen hos KIWI. Vi har all informasjon om salg hos KIWI, slik at du kan får de beste prisene og spare penger. Bare bla igjennom de siste tilbudene og katalogene her, og se hvordan du kan spare penger på flotte produkter. Husk at sparing er viktig for å lykkes!

Invester tiden din!
Det gjelder å ha riktig tankesett når det kommer til sparing. Akkurat nå kan du kanskje kun spare noen kroner, men alt hjelper, og å spare med KIWIs kataloger er en flott måte å bruke pengene dine på en klok måte. Alt som trengs for å spare er å være en forberedt kunde ved å undersøke litt før du handler hos KIWI. Det tar litt lenger tid, men våre kundeaviser kan hjelpe deg med å spare masse penger!

På denne siden kan du finne 1 aktuelle kundeaviser hos KIWI gyldig til 31.12.2022. I kundeavisene kan du finne spesielle tilbud og rabatter, mest på produkter i kategorien Butikkjeder og supermarkeder, mer spesifikt: kiwi, Jul, Freia, egg, laksefilet, sandwich, krem, iskrem, melk, melkesjokolade, som du kan kjøpe hos 662 butikker i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandvika, og så videre. Hvis du er interessert i rabattkoder, kampanjer og spesialtilbud hos andre butikker, ta en titt i katalogene hos en av 95 forhandlere som katalogen er tilgjengelig hos Alle Tilbudsaviser. Du kan også bla igjennom arkivet til KIWI for å se 133 kataloger som ikke lenger er gyldig.

Produkter i KIWI-kundeavis

Side Produkter
leaflet
28.11. - 31.12.2022
1 laksefilet
2 iskrem, sandwich, krem
3 melk
5 melkesjokolade, Daim
6 Coca-Cola

Nyeste kundeavis

Forhandlere - butikkjeder og supermarkeder