Rusta - kundeaviser og tilbud


Hvis du søker på nettet etter Rustatilbud, har du kommet til det rette stedet. Vi har de siste kundeavisene fra Rusta, og sørger for at du får de beste prisene og tilbudene på din handletur. Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke tilbudene i Rustas ukentlige kataloger, og få de beste tilbudene med Rustas ukentlige kundeaviser, har du kommet til det rette stedet.

Aktuelle kundeaviser

Velg din filial  
Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.
 

Gjør kjempekjøp med Rusta kundeavis

Rusta varter alltid opp med en lang rekke gunstige kampanjer til sine kunder. Det er mulig å spare 25 % eller mer på alle typer kjekke saker og ting til hjem og hage. Du holder oversikt over gjeldende salg og rabatter ved å lese Rustas kundeavis.

Denne kommer ut hver uke, og er full av gode tilbud. Du finner nye hagemøbler, ny tapet, solseng eller gardiner for en rimelig penge. Du finner alltid siste utgave av Rustas kundeavis her på vår nettside. 

Du kan også hente en utgave av denne tilbudsavisen neste gang du besøker din lokale Rusta-butikk. Selvsagt kan du også bla igjennom tilbudene virtuelt på https://www.rusta.com/no/no/

Meld deg inn i Rusta club for ekstra gode tilbud

Hvis du har lyst til å gjøre en best mulig handel hos denne forhandleren, lønner det seg å melde seg inn i kundeklubben. Rusta club byr på egne unike tilbud og rabatter som bare er tilgjengelige for medlemmene.

Du får også 365 dagers åpent kjøp på alt du handler hos Rusta. Hvis du ikke er fornøyd, kan du altså bytte dine nye tepper eller gardiner innen ett år etter kjøpsdatoen.

Det er kjempeenkelt å melde seg inn Rusta club. Det gjør du veldig kjapt via selskapets nettside. Du trenger ikke tenke på å få utstedt et kort eller noe sånn. Alt sammen gjøres digitalt.

Du får alltid god pris i din nærmeste Rusta-butikk

De hyppige prisreduksjonene som du finner markedsført i Rustas tilbudsavis gjelder for alle utsalgssteder og for nettbutikken. Det vil si at du nyter godt av gjeldende rabatter uansett hvor du bor, og uansett om du handler online eller ei.

Rusta har mange varehus rundt om i landet vårt. Du finner Rusta fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Du har også en stor tetthet av Rusta varehus på Østlandet, bl.a. i Oslo området og på Hønefoss.

Produkter i Rusta-kundeavis

Side Produkter
leaflet
21.9. - 27.9.2022
1 kniv, truse, sloggi
3 olje, spylervæske
4 puter, putetrekk
5 teppe
6 potteplanter

Nyeste kundeavis

Forhandlere - annet