Europris - kundeaviser og tilbud


Hvis du søker på nettet etter Europristilbud, har du kommet til det rette stedet. Vi har de siste kundeavisene fra Europris, og sørger for at du får de beste prisene og tilbudene på din handletur. Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke tilbudene i Europriss ukentlige kataloger, og få de beste tilbudene med Europriss ukentlige kundeaviser, har du kommet til det rette stedet.

Aktuelle kundeaviser

Velg din filial  
Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.
 

Europris byr på mange gode tilbud

Europris varter opp med salg og kampanjer på løpende bånd. Her kan du nyte godt av prisreduksjoner så å si hele tiden. Europris utgir en kundeavis hver uke. I den finner du alle pågående tilbud som gjelder.

Du finner et stort antall produkter på salg i kjedens kundeavis. Her kan det være mulig å gjøre et kupp på alt fra ny trampoline eller bålpanne, til garn, putekasse og glassrekkverk.

Ofte reduseres prisene med 50 % eller mer. Det gjelder med andre ord å sørge for å sikre seg sin kundeavis hver uke. Det gjør du enten ved å sjekke her på vår nettside, eller stikke innom siden til forhandleren direkte - https://www.europris.no

Ekstra gode tilbud i kundeklubben

De aller mest gunstige salgene er som regel forbeholdt medlemmer i kundeklubben til Europris. På gjeldende klubbdager kan du som medlem nyte godt av noe som kalles ukens mer kupp. Her er det store penger å spare på alle slags produkter i utvalget.

Du kan få halv pris for diverse saker for hus og hjem. Du kan også dra nytte av «kjøp 3, betal for 2»-kampanjer. Det gjelder å holde seg oppdater via selskapets nyhetsbrev.

Du kan melde deg inn i kundeklubben kjapt og enkelt. Alle mer kupp vil trekkes fra prisen når du betaler i kassen.

Slå til når Europris har salg ved alle utsalgssteder

Du finner Europris butikker over hele vårt langstrakte land, fra Skien til Kristiansand, til Bergen, Trondheim, Bodø og Vadsø. Overalt gjelder det svært gunstige priser. 

Når du handler som medlem i kundeklubben vil du altså kunne velge de varene som til enhver tid har redusert pris kun for medlemmer. Da må du huske å si fra at du er medlem, slik at rabatten slås inn når du sjekker ut i kassa. På den måten sparer du alltid penger. 

Produkter i Europris-kundeavis

Nyeste kundeavis

Forhandlere - annet