Tupperware kundeavis - side 9

1 ... 9 ... 13
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - gjær, honning, mel, olje, rugbrød, rugmel, speltmel, vann. Side 9.
1 ... 9 ... 13

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 82 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på gjær, honning, mel, olje, rugbrød, rugmel, speltmel; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som ball, gjær, hvetemel, lettmelk, mel, ball, gjær, hvetemel, mel, ost. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Rugbrød Ingredienser Forberedelse: 20 min Hevetid: 1 time + 1 time Steketid: 10 min ved 220°C + 35 min ved 190°C • 25 g gjær • 4,5 dl vann • 2 ss honning • 2 ts salt • 400 g (6 dl) fullkorn rugmel • 100 g (1,5 dl) speltmel • ½ dl frø og/eller kjerner (sesamfrø, linfrø, solsikkekjerner) • 1 ss nøytral olje (til smøring av formen) Fremgangsmåte 1 Løs opp gjær i vann, tilsett honning og salt og rør med Sleiv i Røreskål 4,5 l. 2 Tilsett rugmel, speltmel og kjerner og rør godt. 3 Elt deigen inntil den er forholdsvis fast. Den skal være litt klebrig. Ta opp deigen og fordel oljen i røreskålen. 4 Legg deigen i den smurte røreskålen og snu deigen en gang, slik at oljen fordeles over hele deigen. Legg lokket på skålen og la deigen heve i 1 time, eller inntil lokket spretter opp. 5 Etter heving legges deigen i UltraPro™ Oval 3,5 l. Fordel den med lette trykk i hele formen. 6 Dryss brødet med mel, sett på lokket og la det etterheve i 1 time. 7 Ta ut stekeristen og forvarm ovnen til 220°C. Stek brødet i 10 min uten lokk ved 220°C, senk varmen til 190°C, legg lokket på og stek det i ytterligere 35 min. 8 Ta brødet ut av formen og la det avkjøle på et stekerist. 9

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud