Nærmeste
spinner

 Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.

Skeidar - kundeaviser og tilbud

 

Finn gode tilbud i Skeidars kundeavis

Hos Skeidar varter de fortløpende opp med gode tilbud og salg. Du kan spare store beløp ved å nyte godt av disse kampanjene. Du kan spare tusenvis av kroner ved å kjøpe spisebord, garderobeskap, seng og sovesofa på salg hos Skeidar.

Du kan finne tilbudsvarer redusert med alt fra 100 kr til mange tusen kr. Rabatter på 50 % forekommer ikke sjelden.

For å holde deg oppdatert bør du alltid lese Skeidars kundeavis. Den kommer ut ukentlig og er full av fristende tilbud. Du kan plukke opp din kundeavis hos din nærmeste Skeidar butikk. Du kan også finne den her på vår nettside, eller ved å besøke https://www.skeidar.no

Skeidar har alltid et salg på gang

Den er alltid en god ide å kjøpe varer til redusert pris hos Skeidar. Er du litt tålmodig, kan det godt hende at varene du har lyst på snart er å finne på tilbud.

Har du lyst på nye hagemøbler? En ny sofa eller nytt sofabord? Trenger du pyntegjenstander som bilder, tepper eller lamper? Ved å ha is i magen, og alltid følge nøye med i Skeidars tilbudsavis kan du spare store penger.

Det er godt mulig at du kan gjøre et kupp ved å vente til produktene gjøres tilgjengelig til redusert pris.

Skeidar gir deg god pris i butikk og på nett

Du finner de samme gunstige tilbudene både når du handler i nettbutikken og når du oppsøker din nærmeste Skeidar butikk. De finner du over hele landet, fra Moss og Ski, til Kristiansand og Tromsø.

Vil du ha god pris på møbler og sengeklær er dette en forhandler som det er verdt å vurdere. Bare sørg for at du holder deg oppdatert om gjeldende salgstilbud ved å lese tilbudsavisa.

Den finner du altså enkelt som bare det både her hos oss og på nettsiden til Skeidar. 

Nyeste kundeavis
Forhandlere - møbler