IKEA butikker og åpningstider

Hvor finner du butikker

Les mer

Om IKEA

IKEA, etablert i Sverige i 1943, er en stor hjeminnredningskjede som spesialiserer seg på lettvinte varer til billige priser. De har over 420 butikker i 49 land, og med åtte varehus i de største byer i Norge som i Kristiansand, Oslo, Hamar, Trondheim og Åsane i Bergen.

Hos IKEA kan kunden finne alt de skulle trenge til hjem og interiør. Kjeden tilbyr varer innen hjem og møbler, kjøkken og hvitevarer, tekstiler, baderomprodukter, hagemøbler, oppbevaring og lagring, oppussing, dekorasjon og belysning. Produktene er velkjente som blant annet den populære møbelserien Hemnes.

Hos IKEA er alt tilrettelagt for å gi kunden en fantastisk handleopplevelse. Her kan kunden gå merket vei gjennom møbelutstillingene, kjøkkenavdelingen, bla gjennom tekstiler på tekstilavdelingen og spise varm lunsj eller middag etter handleturen. Det er ofte lekeområder for barn og initiativer som for eksempel skattejakt. Dette gjør IKEA ypperlig for barnefamilien.

Det er ofte salg og tilbud på ulike produkter hos IKEA. På nettsiden https://www.ikea.com/no/no/ kan kunden finne deres nettkatalog med nettbutikk som gjør det enkelt for kunden å handle på egen tid. Katalogen kan også plukkes up hos din lokale IKEA butikk. Kjeden har også egen katalog for inspirasjon til shopping og hjem.

Hvorfor kunder liker å handle på IKEA

Beliggenhet og åpningstider

IKEA har butikker i de største byene i Norge som Åsane i Bergen, Trondheim, Hamar, Oslo og Kristiansand. Vær oppmerksom på at åpningstider kan variere basert på beliggenhet, men som oftest er åpningstider hverdager 10-21. Gå inn på https://www.ikea.com/no/no/stores for mer informasjon om din lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - møbler