Power butikker og åpningstider

Power butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Power, inkludert Powerplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Power. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Power.


Power kundeaviser
Power kundeaviser
Power kundeaviser

Om Power

Tidligere den kjente kjeden Expert, har Power blitt Nordens nye elektrogigant og konkurrerer både i pris og utvalg med andre store elektromarkeder. Expert ble etablert i 1971 og byttet navn til Power i 2017. Power har over 120 butikker i Norge på landsdekkende basis.

Både i butikk og på nettsiden til Power kan du finne kundeavisen, full av tilbud og salg. Gå inn på http://www.power.no for mer informasjon om tilbud og kampanjer. Power har også ofte sesongsalg og har spesielt store tilbud og rabatter under Black Friday, og har til og med utvidet supersalget med Black Week, ekstra flotte tilbud og store rabatter i en hel uke.

På nettsiden til Power kan kunden også finne en oversiktlig og lettbrukelig nettbutikk. Her kan kunden bestille alt innen elektro under kategoriene hvitevarer, hjem og fritid, velvære, kjøkkenutstyr, mobil, data, datakomponenter, gaming, tv, lys, foto og kjøkken. I tillegg til et stort utvalg av over 20 000 produkter på nett, tilbyr også Power rask hjemlevering, 30 dagers åpent kjøp og prismatch. Slik skaper Power en behagelig og lettvint handleopplevelse for deres kunder.

Power er alltid opptatt av å gi deres kunder det beste innen elektronikk, men også innen kundeservice. Kjeden vant Kundeserviceprisen i 2019 for utmerket kundeservice og alltid fornøyde kunder.

Hvorfor kunder liker å handle på Power

  • Flotte kundefordeler: Power har egen nettbutikk med rask hjemlevering, prismatch og 30 dagers åpent kjøp for å gjøre handleopplevelsen til en sømløs opplevelse for kunden.
  • Power Handlekonto: Hos Power kan kunden handle og utsette betalingen kostnadsfritt opptil 1 år med Power sin Handlekonto. Dette gjør det lettere for kunden å handle med trygghet og handlefrihet.
  • Pris for kundeservice: Power vant Kundeserviceprisen i 2019, en prestigetung pris for utmerket kundeservice og alltid fornøyde kunder.
  • Alltid oppdaterte priser: Power har egen prisrobot som skanner markedet og oppdaterer priser i nåtid, både i butikk og på nett.
  • Spennende nyhetsbrev: Som kunde kan du melde deg på Power sitt nyhetsbrev, full av tilbud, spennende nyheter og eksklusive salg. Det lønner seg å følge med på både nyhetsbrevet og på sosiale medier.

Beliggenhet og åpningstider

Power har butikker over hele landet, iblant annet Åsane, Bergen, Drammen, Alnabru, Forus, Skien og Askim. Åpningstider kan variere, og kunder blir derfor rådet til å gå inn å http://www.power.no/finn-butikk for mer informasjon om lokalbutikken.