Power - kundeaviser, butikker, åpningstider

Power kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Power

Tidligere den kjente kjeden Expert, har Power blitt Nordens nye elektrogigant og konkurrerer både i pris og utvalg med andre store elektromarkeder. Expert ble etablert i 1971 og byttet navn til Power i 2017. Power har over 120 butikker i Norge på landsdekkende basis.

Både i butikk og på nettsiden til Power kan du finne kundeavisen, full av tilbud og salg. Gå inn på https://www.power.no for mer informasjon om tilbud og kampanjer. Power har også ofte sesongsalg og har spesielt store tilbud og rabatter under Black Friday, og har til og med utvidet supersalget med Black Week, ekstra flotte tilbud og store rabatter i en hel uke.

På nettsiden til Power kan kunden også finne en oversiktlig og lettbrukelig nettbutikk. Her kan kunden bestille alt innen elektro under kategoriene hvitevarer, hjem og fritid, velvære, kjøkkenutstyr, mobil, data, datakomponenter, gaming, tv, lys, foto og kjøkken. I tillegg til et stort utvalg av over 20 000 produkter på nett, tilbyr også Power rask hjemlevering, 30 dagers åpent kjøp og prismatch. Slik skaper Power en behagelig og lettvint handleopplevelse for deres kunder.

Power er alltid opptatt av å gi deres kunder det beste innen elektronikk, men også innen kundeservice. Kjeden vant Kundeserviceprisen i 2019 for utmerket kundeservice og alltid fornøyde kunder.

Hvorfor kunder liker å handle på Power

Beliggenhet og åpningstider

Power har butikker over hele landet, iblant annet Åsane, Bergen, Drammen, Alnabru, Forus, Skien og Askim. Åpningstider kan variere, og kunder blir derfor rådet til å gå inn å https://www.power.no/finn-butikk/ for mer informasjon om lokalbutikken.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - elektronikk og hvitevarer