Power - kundeaviser og tilbud


Hvis du søker på nettet etter Powertilbud, har du kommet til det rette stedet. Vi har de siste kundeavisene fra Power, og sørger for at du får de beste prisene og tilbudene på din handletur. Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke tilbudene i Powers ukentlige kataloger, og få de beste tilbudene med Powers ukentlige kundeaviser, har du kommet til det rette stedet.

Aktuelle kundeaviser

Velg din filial  
Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.
 

Power har mange gode tilbud

Som kunde hos Power kan du ofte gjøre en god handel. Kjeden varter opp med hyppige priskampanjer. Du holder deg oppdatert om pågående salg ved å lese Powers kundeavis. Den kommer ut hver uke, og er full av attraktive tilbud.

Det kan være mange tusen kroner å spare på hvitevarer som kjøleskap og vaskemaskin samt annen elektronikk ved å følge med i Powers kundeavis. Den kan du plukke opp hos ditt nærmeste utsalgssted, finne her på vår nettside, eller på nettsiden til Power: https://www.power.no

Husk at du også kan melde deg inn i Powers kundeklubb. Der kan du samle poeng og vinne gavekort. Et gavekort er et fysisk kort du bruker når du betaler i butikken. En rabattkode er derimot en kode du taster inn når du handler på nettet.

Du kan spare stort på Power-salg

Power har mange fine kampanjer som byr på sjansen til å gjøre et priskupp. Hvert år er Black Friday en dag som betyr gode priser hos også denne butikkjeden. Den siste fredagen i november kan du kjøpe varer til sterkt reduserte priser. Her kan det være 30 %, 50 % og enda mere å spare på utsalgsprisen. 

Power gir deg prisgaranti i alle butikker + netthandel

Når du handler hos Power, kan du alltid få like god pris i butikken som det som foreligger på selskapets nettside takket være prisgaranti. Denne garantien gjelder også for Powers konkurrenter. Finner du et tilbud i Powers utvalg til bedre pris hos en annen norsk aktør, vil du få prismatch. Det vil si at du ikke betaler med enn det du ville måtte ut med hos konkurrenten. På måten er du garantert å ikke betale mer enn du må.

Det er det verdt å huske på når du tar turen til din nærmeste Power butikk, være det seg i Ski eller Drammen, Tromsø eller Stavanger – prismatch og prisgaranti gjelder overalt.

Produkter i Power-kundeavis

Nyeste kundeavis

Forhandlere - elektronikk og hvitevarer