XXL butikker og åpningstider

Hvor finner du butikker

Les mer

OM XXL

XXL ble startet opp i 2000, og det første varehuset åpnet i 2001. Hos XXL finner man kjente merkevarer innen friluftsliv, sport, jakt og trening til gode priser. Nettbutikken åpnet i 2002, og i 2005 besto XXL av seks varehus.

I dag har de over 30 varehus i Norge, inkludert Tønsberg, Alnabru, Skien, Lyngdal og Oslo. Som om ikke det var nok, har de også varehus i Finland, Østerrike og Sverige, blant annet et outlet i Charlottenberg.

Du har kanskje sett reklame for XXL på tv, eller i avisen? XXL kjører ofte kampanjer med tilbud og salg. Disse finner man blant annet i deres kundeavis sammen med deres velkjente logo. Du finner også informasjon om aktuelle tilbud og kampanjer på deres nettside https://www.xxl.no.

Hos XXL finner du produkter tilhørende de fleste sportsgrener. Vintersport, sykling, jakt, fiske og ballspill er bare noen av alternativene. I tillegg får du kjøpt både klær, utstyr og tilbehør du måtte ha bruk for, som for eksempel yogamatter, treningsapparater, pulsklokker eller svettearmbånd.

XXL har for det meste alt av varer på lager i sine varehus, men i noen tilfeller kan produktene være bestillingsvarer. Dersom du foretrekker å handle i ro og mak fra din egen sofa, kan nettbutikken være et godt alternativ.

XXL tilbyr også sykkelreparasjon, service på sykler, ulike pakker med skiprepping og tjenester som for eksempel børsemaking og skøytesliping.

 

Hvorfor Folk Liker Å Handle Hos XXL

 

Butikker og Åpningstider

XXL har over 30 varehus i Norge, i tillegg til varehus i Sverige, Finland og Østerrike. For å finne varehuset som ligger nærmest deg, klikk her. Åpningstider kan variere, så sjekk nettsiden for åpningstider for ditt lokale varehus.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - sport