Tupperware kundeavis - side 2

2 4 5 ... 13
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - biff, grill, kjøtt, mikrobølgeovn, ovn, panini, pizza, stick, sjy, grønnsaker. Side 2.
2 4 5 ... 13

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 96 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på biff, grill, kjøtt, mikrobølgeovn, ovn, panini, pizza; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som flatbrød, geitost, grill, indrefilet, tomat, brød, grill, kjøtt, mikrobølgeovn, stick. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
MicroPro Grill Dette revolusjonerende Tupperware produktet griller kjøtt, fisk, grønnsaker samt ostesmørbrød, ved bruk i mikrobølgeovn. MicroPro Grill brukes til fettfri matlaging og gir deg samtidig den gyllenbrune, sprøe overflaten du forventer å få ved grilling. Den kan også brukes til mer enn bare grilling, da den enestående teknologien som produktet er basert på, gjør det mulig å tilberede gratenger og velsmakende gryteretter i mikrobølgeovn. De 9 oppskriftene i dette oppskriftsheftet guider deg gjennom noen av de spennende mulighetene som venter deg. FUNKSJONER Oppnå samme grillegenskaper i mikrobølgeovnen som ved bruk av stekepanne eller ovn. LOKK MED 2 FUNKSJONER Lav stilling = Komplett grilling: Lokket er i kontakt med maten. Perfekt til grilling av biff, fisk, panini og grønnsaker. Høy stilling = Gratineringseller grytetilberedning: Lokket er hevet for å unngå kontakt med maten. Denne innstillingen er mest hensiktsmessig ved tilberedning av gratenger, smuldrepaier, kaker, oppskrifter med saus, pizza og delikate matvarer. PRISBELØNNET DESIGN DESIGN • 1,5 l kapasitet, tilsvarende 2 til 4 porsjoner. • Spesielt designet og utviklet for sikker bruk i mikrobølgeovn. • Eterna® non-stick-/slipp-lett belegg. • Hevet bunn med en kanal hele veien rundt for oppsamling av overflødig fett eller sjy. MicroPro Grill ble i 2017 tildelt produktdesignprisen "reddot award". Juryen begrunnet prisen med følgende uttalelse: "MicroPro Grill utgjør et fascinerende alternativ. Den representerer en helt ny tilnærming til matlaging i mikrobølgeovn, samtidig som den er både tids- og energibesparende. Produktet er lett å bruke og kan uten vanskeligheter brukes til tilberedning av mange forskjellige typer retter. De sofistikerte funksjonene forenes i et tiltalende designformspråk som gjør MicroPro Grill velegnet til bruk direkte på middagsbordet. Materialene som er brukt i produktet – silikon og rustfritt stål – er funksjonelle og holdbare."

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud