Tupperware kundeavis - side 7

1 ... 7 ... 17
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - avokado, mel, parmaskinke, ruccola, sennep, smør, smøreost, kylling. Side 7.
1 ... 7 ... 17

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 16 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 95 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 16. På den aktuelle siden kan du finne salg på avokado, mel, parmaskinke, ruccola, sennep, smør, smøreost; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som gjær, mel, olivenolje, vann, sukker, hvitløk, løk, olje, tomat, tortilla. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
gjærblandingen sammen med en Slikkepott. Elt deretter deigen med hendene til den slipper skålen. Dekk til deigen og la Fyll "Ringwiches" med: den heve i ca. 30 min. Røkt laks og smøreost 5. Sett Silikon Donutform på en kald Parmaskinke, ruccola og smør stekerist. • Kylling, avokado og grov sennep 6. Elt deigen lett og del den i 12 porsjoner (bruk litt mer mel hvis nødvendig). Trykk 6 porsjoner ned i formene. 7. Stekes i 16-18 min. Ta dem ut av formen og la dem avkjøle. 8. Stek resten av deigen i den rengjorte formen. 9. Del ringene i to og tilføy valgfritt fyll.

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud