Tupperware kundeavis - side 7

1 ... 7 ... 12
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - hvitløk, chilisaus, kyllingbuljong, maisenna, ris, vårløk, soyasaus, sukker, kylling. Side 7.
1 ... 7 ... 12

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 11 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 55 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 11. På den aktuelle siden kan du finne salg på hvitløk, chilisaus, kyllingbuljong, maisenna, ris, vårløk, soyasaus; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som appelsinmarmelade, hvitløk, chilisaus, kyllingbryst, kyllingbuljong, hvitløk, løk, peanøtter, peanøttsmør, ris. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
P OCE A N IA 3. ST O AS & IA Fremgangsmåte 1. Tilsett kylling, kyllingbuljong og appelsiner i MicroWave Fast Cooker. Sett på lokket. appelsinjuice. Tilsett marmelade, brunt sukker, soyasaus, chilisaus med hvitløk, salt og ingefærrot. 2. Kok i mikrobølgeovnen i 20 min. Ta Fast Cookeren deretter ut av mikro­ bølge­ovnen. La den stå i 10 min. eller til dampindikatoren har gått ned. Ta 1,5 dl kraft fra retten, til saus. Resten av kraften siles av og kan brukes til andre retter. 4. Ta lokket av Fast Cookeren og rør sausen inn til det tykner. 3. Rør sammen kraften (1,5 dl) i en middels stor skål sammen med maisenna og 6. Pynt med sesamfrø og vårløk. Server med ris. 5. Sett på lokket. Varm i mikrobølgeovnen i 10 min. Ta den deretter ut av mikro­ bølge­ovnen. La den hvile i 10 min. eller til dampindikatoren har gått ned. 7

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud