SPAR - kundeaviser, butikker, åpningstider

SPAR kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om SPAR

SPAR er en nederlandsk matbutikkjede som selger dagligvarer. Grunnlagt i 1932, har SPAR over 12,000 butikker i 48 land, med 262 lokale supermarkeder og 28 Eurosparbutikker i Norge som blant annet i Bergen, Storslett, Brokelandsheia, Oslo, Drammen og Hamar.

SPAR er kjent for sitt store kronemarked der selektive varer er på tilbud til 10 eller 20 kroner. Dette gjør SPAR konkurransedyktige på pris i forhold til andre dagligvarekjeder.

På SPAR sin nettside kan kunden finne deres kundeavis, full av tilbud og rabatter på en rekke varer. Der kan de også finne ukens tilbud, med nye tilbud på et stort utvalg av varer hver uke. Gå inn på https://www.spar.no for mer informasjon om tilbud og kataloger. Kunden også finne tilbudsavisen, både på nett og i butikk.

Som medlem av Norgesgruppen har SPAR en ambisjon om å jobbe mot bærekraftige mål og ønsker til slutt bli klimanøytral. I tillegg til dette legger de ned store ressurser i å kvalitetssikre maten de selger til kundene sine. Kunder kan derfor handle hos SPAR med god og trygg samvittighet. 

Hvorfor kunder liker å handle på SPAR

Beliggenhet og åpningstider

SPAR finnes over hele landet med over 281 butikker iblant annet Bergen, Oslo, Storslett, Hamar, Stavanger, Brokelandsheia og Drammen. Åpningstider kan variere avhengig av beliggenhet, men SPAR er vanligvis åpen 08-21 mandag til fredag, og lørdager fra 09-20. Noen butikker er også søndagsåpne. Gå inn på https://www.spar.no/finn-butikk for mer informasjon om din lokalbutikk.

Butikktype
Nyeste kundeavis
Forhandlere - butikkjeder og supermarkeder