Rema 1000 - kundeaviser, butikker, åpningstider

Rema 1000 kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Rema 1000

Rema 1000 er en av Norges ledene dagligvarekjeder som ble etablert i 1979 av Odd Reitan av Reitangruppen, og ble i 2016 kåret til Norges største dagligvarekjede i omsetning. Rema 1000 har over 616 supermarkeder i Norge, blant annet i Bergen, Oslo, Drammen, Alta, Stavanger, Hamar og Kristiansand.

http://www.rema.no kan du enkelt finne fram til kundeavisen og tilbudsavisen, full av tilbud og salg på en rekke varer.

Rema 1000 har også en egen medlemsapp «Æ» der kunder kan få tilgang på rabatter og kan følge med på hvor mye de sparer ved å handle på Rema 1000. Her er det ofte rabatter og tilbud på populære varer og produkter som Grandiosa, lammelår, frosne reker og reker, kjøttdeig, torsk, lammeskank, kvikk lunsj og frossen indrefilet. Appen har også ofte spesialtilbud på ukens tilbud.

Slagordet til Rema 1000 er «det enkle er ofte det beste». Kjeden mener det å handle til hverdagen skal være enkelt og lettvint. De har derfor et stort sortiment av oppskrifter og matretter på nettsiden. I butikk kan kunden plukke opp mathefter med sesongoppskrifter og enkle middagsretter.

Hvorfor kunder liker å handle på Rema 1000

Åpningstider og beliggenhet

Rema 1000 har over 616 butikker i hele Norge som blant annet i Oslo, Bergen, Hamar, Stavanger, Alta, Skien, Kristiansand og Drammen. Åpningstider kan variere fra sted til sted, men Rema 1000 har utvidet åpningstider, som oftest fra 06-24 fra mandag til fredag. Rema 1000 har også egne søndagsbutikker på utvalgte steder med utvidet åpningstider fra 9-21. Gå inn på http://www.rema.no/butikker for å finne åpningstidene til din lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - butikkjeder og supermarkeder