Nærmeste
spinner

 Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.

MegaFlis - kundeaviser og tilbud

 

Finn gode tilbud i MegaFlis’ kundeavis

MegaFlis byr fortløpende på gode pristilbud til sine kunder. Du finner alltid oppdatert informasjon om hvilken kampanje som pågår i MegaFlis’ egen kundeavis. 

Den har fullstendig oversikt over hvilke produkter som er på salg. Det kan dreie seg om ting til badet, som baderomsmøbler, dusjkabinett, badekar og toalett. Du kan også gjøre store besparelser på alle slags byggevarer, som mikrosement, flislim og laminat ved å kjøpe på salg hos MegaFlis.

Du finner MegaFlis’ kundeavis enkelt som bare det her på vår nettside. I tillegg kan du lese din utgave på https://www.megaflis.no Ny utgave kommer hver 3. uke.

En ting som er sikkert, er at hvis du skal gjøre en betydelig innvestering i høybudsjettsvarer som varmtvannsbereder eller varmekabel produkter, kan du spare tusenvis av kroner ved å vente til neste kampanje hos MegaFlis.

Meld deg på MegaFlis’ nyhetsbrev for nyttige oppdateringer

På nettsiden til MegaFlis kan du også abonnere på selskapets nyhetsbrev. Det kommer jevnlig på e-post, og er fullt av gode tilbud og rabatter. 

Det er helt gratis å benytte seg av nyhetsbrevet, som kan hjelpe kunder med å spare tusenvis av kroner på kjøp av alt fra kjøkkenplater til baderomsmøbler og baderomsplater. På denne måten vil du aldri gå glipp av en relevant MegaFlis kampanje.

Du kan få gode priser i butikken og på nettet

MegaFlis sine pristilbud gjelder både på nettet og i kjedens butikker. Du kan bestille varer til levering hvor som helst i landet. Megalfis butikker finner du i alle landsdeler bortsett fra Nord-Norge. Et populært utsalgssted for folk i Oslo-området finner vi i Slependen.

Hvis du har lyst til å gjøre ytterligere besparelser på ditt neste MegaFlis kjøp, kan du se deg om etter en rabattkode. En rabattkode kan foreligge på nettet. Den kan gjøre det mulig å få enda lavere pris når du handler hos denne varehuskjeden.

Produkter i MegaFlis-kundeavis

Kundeavis Side Produkter
leaflet
4.7. - 27.7.2024
1 slangetrommel
2 Bosch, gressklipper
3 Fiskars, Select, hageslange
4 batteri, gjærsag
5 håndsag, verktøy
Nyeste kundeavis
Forhandlere - hobbyvarer, utstyr til fiksere og til hjemmet