Jula - kundeaviser og tilbud


Hvis du søker på nettet etter Julatilbud, har du kommet til det rette stedet. Vi har de siste kundeavisene fra Jula, og sørger for at du får de beste prisene og tilbudene på din handletur. Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke tilbudene i Julas ukentlige kataloger, og få de beste tilbudene med Julas ukentlige kundeaviser, har du kommet til det rette stedet.

Aktuelle kundeaviser

Nærmeste
spinner

 Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.

 

Les Jula katalogen for de beste tilbudene

I katalogen til Jula finner du alle pågående kampanjer og pristilbud. Det gir deg sjansen til å spare penger på et stort antall av produktene i utvalget. Alt fra hagemøbler og våpenskap, til levegg og tredemølle kan du finne til redusert pris i Jula katalogen.

Det er også lurt å lese Julas kundeavis. Den kommer ut hver eneste uke. Julas kundeavis byr på svært gode tilbud. Det kan være tusenvis av kroner å spare på en ny kompressor, en ny varmepumpe eller andre varer i høyere prisklasse, som luftavfukter.

Ofte er salgsvarene redusert med 30 %, 40 % eller 50 %. Du kan alltid gjøre en god handel ved å lese tilbudene som er tilgjengelige i Julas kundeavis. Den finner du i enhver Jula-butikk, her på vår nettside, og på Julas egen side: https://www.jula.no

Jula har alltid mange varer på salg

Det er alltid salg hos Jula. Uansett hvilket produkt du er ute etter, og uavhengig av om du kjøper i et varehus eller på nettet, kan du få varen til en god pris hos Jula.

En ny lagertralle kjøper du billig hos Jula. Det samme gjelder alt som trengs for din redskapsbod. Byggevarer som plexiglass, hobbyplater og glassrekkverk foreligger også gjerne til redusert pris i katalogen. 

Det samme gjelder et storslått utvalg av hagemøbler. Du kan sikre deg stoler, bord, putekasse, og paviljonger på salg hos Jula. Denne forhandleren har også alt du måtte trenge til grillen til en rimelig penge.

Slå til på hyppige kampanjer

Mange av Julas beste salg er sesongbetonte. Derfor bør du sjekke hyppig for å holde deg oppdatert. Det gjelder egne tilbud for vår, sommer, høst og vinter. Her kan det være store penger å spare ved å være ute i riktig tid.

Kjøper du dine varer på salg kan du nyte godt av halv pris på en lang rekke produkter.

Produkter i Jula-kundeavis

Nyeste kundeavis

Forhandlere - hobbyvarer, utstyr til fiksere og til hjemmet