Byggmax - kundeaviser og tilbud


Hvis du søker på nettet etter Byggmaxtilbud, har du kommet til det rette stedet. Vi har de siste kundeavisene fra Byggmax, og sørger for at du får de beste prisene og tilbudene på din handletur. Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke tilbudene i Byggmaxs ukentlige kataloger, og få de beste tilbudene med Byggmaxs ukentlige kundeaviser, har du kommet til det rette stedet.

Aktuelle kundeaviser

Velg din filial  
Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.
 

Du kan alltid finne kampanje pris hos Byggmax

Byggmax varter opp med ny kundeavis hver uke. I den finner du grundig oversikt over alle pågående tilbud. Har du lyst til å få best mulig pris på dine byggevarer fra Byggmax, være det seg isopor, belegningsstein, ildfast stein, listverk eller kryssfiner, bør du lese en slik kundeavis.

Byggmax er flinke til å komme med den type kampanje som gir kundene mest for pengene. Du kan spare tusenvis av kroner på alt fra terrassebord, til ved eller en benkeplate ved å handle klokt hos denne kjeden.

Din kundeavis finner du enten hos din nærmeste Byggmax-butikk, eller på https://www.byggmax.no

En oppdatert utgave foreligger dessuten her på vår nettside også til enhver tid.

Spar stort ved å kjøpe tilbudsvarer hos Byggmax 

Å pusse opp eller utvide din bolig kan være en veldig stor investering. Derfor er det klokt å gjøre en best mulig handel på alle byggevarer. Det gjør du ved å kjøpe på salg hos Byggmax.

Skal du pusse opp inne, kan varer som listverk og kryssfiner utgjøre store utgiftsposter. Skal du isolere tak eller vegger, kan selv utgift til isopor beløpe seg til betydelige penger.

Av den årsak bør du alltid lete etter en relevant kampanje hos Byggmax.

Du kan også spare penger og tid ved å bruke ressurser som er tilgjengelig på Byggmax sin nettside. Det inkluderer bl.a. selskapets egne terrasse kalkulator.

Byggmax gir deg gunstig prisløfte

Hos Byggmax er de stolte over å by på god pris. Derfor gir de kundene et svært raust prisløfte. Hvis du finner et produkt til bedre pris hos en lokal konkurrent, vil Byggmax matche prisen. Ikke nok med det, de vil også gi deg 10 % av mellomlegget.

På denne måten kan du handle hva det skulle være – fra terrassebord til ildfast stein – i trygg forvisning om at du ikke betaler for mye.

Produkter i Byggmax-kundeavis

Side Produkter
leaflet
5 parkettgulv

Nyeste kundeavis

Forhandlere - hobbyvarer, utstyr til fiksere og til hjemmet