Biltema - kundeaviser og tilbud


Hvis du søker på nettet etter Biltematilbud, har du kommet til det rette stedet. Vi har de siste kundeavisene fra Biltema, og sørger for at du får de beste prisene og tilbudene på din handletur. Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke tilbudene i Biltemas ukentlige kataloger, og få de beste tilbudene med Biltemas ukentlige kundeaviser, har du kommet til det rette stedet.

Aktuelle kundeaviser

Velg din filial  
Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.
Biltema kundeavis
Kundeavis Biltema.
 
Gjelder i alle Biltema-butikker.
Biltema kundeavis
Kundeavis Biltema.
 
Gjelder i alle Biltema-butikker.
 

Finn det du trenger i Biltemas katalog

For full informasjon om Biltemas vareutvalg og pågående tilbud og kampanjer er det lurt å lese selskapets rikholdige katalog. Der får du oversikt over alt som er til salgs hos denne butikkjeden, fra elsykkel, batteri, vannpumpe og plexiglass, til en uttrekkbar levegg.

Denne katalogen kommer ut to ganger i året, en for vår/sommer og en for høst/vinter. Du finner en komplett utgave både på vår nettside, og på nettsiden til Biltema - https://www.biltema.no

Hyppige salg og andre kampanjer foreligger hos Biltema. Du vil ofte kunne gjøre en god handel ved å sette deg inn i pågående tilbud. Det gjør du aller enklest ved å følge med på selskapets kundeaviser og magasiner. Du kan abonnere på begge deler via e-post.

Biltema har hyppige salgskampanjer

Denne varehuskjeden har i alle år vært ensbetydende med lav pris. Foruten faste lave priser, kan du også nyte godt av spesifikke tilbudskampanjer. De kan gjøre det mulig å gjøre et priskupp på ting du trenger for din redskapsbod, som verktøy, maling, bengalack og kryssfiner med mere.

For hos Biltema kan du foruten bilrekvisita, handle mange typer produkter på salg. Det inkluderer alt fra vannpumpe og presenning til en ny sykkel. Ja, selskapets nyeste utsalgssted på Forus i Rogaland selger kun byggevarer.

Stikk innom din nærmeste butikk for hete tilbud

Det er mange gode tilbud å finne i Biltemas butikker over hele landet. Der kan du finne pågående kampanjer, og handle produkter til lav pris. Du kan også unne deg en matbit i trivelige omgivelser på Biltemas egen cafe.

Uansett hav du er ute etter, være det seg ting til bilen, båten eller huset, kan du finne det til gunstig pris ved å sette deg inn i kampanjene som til enhver tid er tilgjengelige hos Biltema. Mitt råd er å abonnere på nyhetsbrevet, så du aldri går glipp av noe.

Produkter i Biltema-kundeavis

Nyeste kundeavis

Forhandlere - hobbyvarer, utstyr til fiksere og til hjemmet