Rusta butikker og åpningstider

Rusta butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Rusta, inkludert Rustaplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Rusta. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Rusta.


Rusta kundeaviser
Rusta kundeaviser
Rusta kundeaviser

Om Rusta

Rusta, grunnlagt 1986, er en svensk kjede som selger alt innen innredning, hage, hjem og møbler. Rusta har 31 varehus i Norge, spredt over landet som i Haugesund, Hamar, Nordby, Oslo, Bergen, Skien, Arendal, Stord, Drammen og Tromsø.

Kjeden ønsker å gi kundene deres det største utvalget til hjemmet som mulig, samtidig som de sikrer at de tar inn kvalitetsprodukter. Slik holder de prisene rimelige, og ønsker dermed alle velkomne til å handle hos Rusta. Produkter som kan handles hos Rusta går under kategoriene hjem og innredning, gjør-det-selv, fritid, skjønnhet, velvære, og hage.

Både på nett og i butikk kan kunden plukke opp kundeavisen som er full av informasjon om salg og tilbud på en rekke varer. Gå inn på http://www.rusta.no for mer informasjon om aktuelle tilbud.  

Rusta er opptatt av at kunden skal føle seg velkommen og synes det er gøy og lettvint å handle hos Rusta. De har derfor engasjert chatservice på nettsiden som enkelt loser kunden gjennom det de skulle trenge hjelp til. Slik sikrer Rusta fornøyde kunder, hver gang.

Hvorfor kunder liker å handle på Rusta

  • Nesten alt til hjemmet: Rusta ønsker å gi deres kunder et bredt utvalg til hjemmet slik at deres kunder skal bli inspirert og synes det er gøy å handle hos dem.
  • Kvalitetsvarer til rimelig pris: Rusta har spesialisert seg på å sikre gode kvalitetsvarer til en rimelig pris, som gjør at alle har muligheten til å finne det de trenger hos kjeden.
  • Club Rusta: Som medlem i Club Rusta får du 365 dagers åpent kjøp, unike tilbud og rabatter, og du kan følge med på din handlehistorikk på kundesiden.
  • Chatservice: Som kunde på Rusta kan du enkelt ta kontakt med Rusta på chatservicen på nettsiden der kundebehandlere står på vent for å hjelpe kunden med det de måtte trenge hjelp til.
  • Inspirasjonstips på sosiale medier: Rusta er aktiv på sosiale medier, og kunder kan enkelt følge Rusta både på Facebook og på Instagram for å få flotte tips og spennende inspirasjon til hjem og innredning.

Beliggenhet og åpningstider

Rusta har 31 varehus i Norge som i Haugesund, Hamar, Nordby, Oslo, Bergen, Skien, Arendal, Stord, Drammen og Tromsø. Åpningstider kan variere, og kunder er derfor rådet til å gå inn på http://www.rusta.no/informasjon/varehus for mer informasjon om åpningstider.