Rusta - kundeaviser, butikker, åpningstider

Rusta kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Rusta

Rusta, grunnlagt 1986, er en svensk kjede som selger alt innen innredning, hage, hjem og møbler. Rusta har 31 varehus i Norge, spredt over landet som i Haugesund, Hamar, Nordby, Oslo, Bergen, Skien, Arendal, Stord, Drammen og Tromsø.

Kjeden ønsker å gi kundene deres det største utvalget til hjemmet som mulig, samtidig som de sikrer at de tar inn kvalitetsprodukter. Slik holder de prisene rimelige, og ønsker dermed alle velkomne til å handle hos Rusta. Produkter som kan handles hos Rusta går under kategoriene hjem og innredning, gjør-det-selv, fritid, skjønnhet, velvære, og hage.

Både på nett og i butikk kan kunden plukke opp kundeavisen som er full av informasjon om salg og tilbud på en rekke varer. Gå inn på https://www.rusta.com/no/no/ for mer informasjon om aktuelle tilbud.  

Rusta er opptatt av at kunden skal føle seg velkommen og synes det er gøy og lettvint å handle hos Rusta. De har derfor engasjert chatservice på nettsiden som enkelt loser kunden gjennom det de skulle trenge hjelp til. Slik sikrer Rusta fornøyde kunder, hver gang.

Hvorfor kunder liker å handle på Rusta

Beliggenhet og åpningstider

Rusta har 31 varehus i Norge som i Haugesund, Hamar, Nordby, Oslo, Bergen, Skien, Arendal, Stord, Drammen og Tromsø. Åpningstider kan variere, og kunder er derfor rådet til å gå inn på https://www.rusta.com/no/no/informasjon/varehus/ for mer informasjon om åpningstider.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - annet