JYSK butikker og åpningstider

JYSK butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om JYSK, inkludert JYSKplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for JYSK. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for JYSK.


JYSK kundeaviser
JYSK kundeaviser
JYSK kundeaviser

Om JYSK

Først etablert i Danmark i 1979, har JYSK vokst til å bli en internasjonal Retail kjede med over 2800 butikker i 52 land. Med over 74 butikker i Norge har JYSK butikker og varehus over hele landet som i Bergen, Oslo, Bodø, Tromsø og Ålesund.

Med salg og nye tilbud hver uke er JYSK en attraktiv kjede for kunder som er opptatt av pris. Tilbudsavisen kan finnes både på nett og i butikk. På nettsiden http://www.jysk.no kan kunder også handle i en oversiktlig og attraktiv nettbutikk som gjør det mulig å handle når som helst og hvor som helst. Her finnes også JYSK sin kundeavis, full av nyttige tips og tilbud.

JYSK selger produkter innen hjem og møbler og setter søkelys på å tilby kunden et moderne og tidsriktig utvalg. Produktkategorier inkluderer hagemøbler, seng, oppbevaring, belysning, tekstiler, og kunden kan finne alt de skulle trenge til alle rom i hjemmet som soverom, baderom, kontor, stue, spisestue og hage.

JYSK er også tilgjengelige på de fleste sosiale mediaplattformer og ønsker å være tilgjengelig og synlig for alle deres kunder. Dette gjør at kunden kan stole på at JYSK holder seg oppdatert på ulike trender og har større mulighet for å gi sine kunder akkurat hva de ønsker.

 

Hvorfor kunder liker å handle på Jysk

  • Moderne og tidsriktig konsept: Hos JYSK kan kunden handle moderne og stilfulle produkter som er tidsriktige og passer inn i et hvert hjem.
  • Gjennomførte verdier: På dansk betyr JYSK «hva som helst» og assosieres ofte med ærlighet, nøysomhet og grundighet som er verdier JYSK praktiserer på daglig basis.
  • Sosiale medier: Jysk er aktiv på sosiale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter og Youtube, og ønsker å nå kunden på deres premisser.
  • Fast lav pris: JYSK holder prisene nede og har innført faste lave priser på en rekke utvalgte produkter som alltid har de samme lave prisene.
  • Blogg og inspirasjonsside: På nettsiden til JYSK finnes inspirasjonsside og blogg med artikler, guider og masse inspirasjon til hjem og innredning.
     

Beliggenhet og åpningstider

Jysk har over 74 butikker i de fleste byer i Norge, som blant annet i Oslo, Bergen, Tromsø, Bodø og Ålesund. Åpningstider kan variere, og kunder er derfor rådet til å gå inn på http://www.jysk.no for å finne åpningstider som er relevante for deres nærbutikk.