JYSK - kundeaviser, butikker, åpningstider

JYSK kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om JYSK

Først etablert i Danmark i 1979, har JYSK vokst til å bli en internasjonal Retail kjede med over 2800 butikker i 52 land. Med over 74 butikker i Norge har JYSK butikker og varehus over hele landet som i Bergen, Oslo, Bodø, Tromsø og Ålesund.

Med salg og nye tilbud hver uke er JYSK en attraktiv kjede for kunder som er opptatt av pris. Tilbudsavisen kan finnes både på nett og i butikk. På nettsiden https://jysk.no kan kunder også handle i en oversiktlig og attraktiv nettbutikk som gjør det mulig å handle når som helst og hvor som helst. Her finnes også JYSK sin kundeavis, full av nyttige tips og tilbud.

JYSK selger produkter innen hjem og møbler og setter søkelys på å tilby kunden et moderne og tidsriktig utvalg. Produktkategorier inkluderer hagemøbler, seng, oppbevaring, belysning, tekstiler, og kunden kan finne alt de skulle trenge til alle rom i hjemmet som soverom, baderom, kontor, stue, spisestue og hage.

JYSK er også tilgjengelige på de fleste sosiale mediaplattformer og ønsker å være tilgjengelig og synlig for alle deres kunder. Dette gjør at kunden kan stole på at JYSK holder seg oppdatert på ulike trender og har større mulighet for å gi sine kunder akkurat hva de ønsker.

 

Hvorfor kunder liker å handle på Jysk

Beliggenhet og åpningstider

Jysk har over 74 butikker i de fleste byer i Norge, som blant annet i Oslo, Bergen, Tromsø, Bodø og Ålesund. Åpningstider kan variere, og kunder er derfor rådet til å gå inn på https://jysk.no for å finne åpningstider som er relevante for deres nærbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - møbler