Zalando butikker og åpningstider

Les mer

Om Zalando

Zalando er den største nettbutikk i Norge for klær. Her finner du alle typer moteriktige produkter fra et bredt spekter av leverandører. Det betyr at du kan finne kjente og eksklusive merkenavn samt mer prisvennlige produkter.

Zalando er et tysk foretak som har slått seg opp til å bli markedsledende innenfor online ba. I dag finner du selskapets tilbud i 15 forskjellige land.

Til å begynne med solgte Zalando kun sko. Utvalget har vokst hurtig, og nå finner du all typer moteprodukter på nettsiden. Det inkluderer selvsagt klær for både kvinner, menn og barn, som jakker, kjoler og alt mulig annet. I tillegg kommer spennende og trendy tilbehør som vesker, belter, ryggsekk og så videre.

Du sjekker selv enkelt utvalget ved å klikke på denne lenken: https://www.zalando.no.

Hvorfor folk velger Zalando

Zalando har erobret en stor markedsandel i Norge. Det skyldes i stor grad en kombinasjon av brukervennlighet og utvalg.

Åpningstider og utsalgssteder

Zalando er en rendyrket nettbutikk. Selskapet har ingen butikklokaler i den fysiske verden. Hverken i Norge eller noen andre steder.

Her er det bare å åpne selskapets nettside i din nettleser. Du oppretter enkelt en brukerkonto. Via den har du full kontroll på alle dine kjøp, ønskelister og bestillinger.

Dette medfører selvsagt at dørene er åpne hver dag, døgnet rundt gjennom hele uken. Levering gjøres hurtig, og du nyter godt av gratis frakt og retur.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - klær