XXL - kundeaviser og tilbud


Hvis du søker på nettet etter XXLtilbud, har du kommet til det rette stedet. Vi har de siste kundeavisene fra XXL, og sørger for at du får de beste prisene og tilbudene på din handletur. Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke tilbudene i XXLs ukentlige kataloger, og få de beste tilbudene med XXLs ukentlige kundeaviser, har du kommet til det rette stedet.

Aktuelle kundeaviser

Velg din filial  
Brosjyrer kan være ugyldig i noen butikker.
 

XXL byr på gunstige salg og gode tilbud

Når du handler hos XXL, kan du ofte nyte godt av prisreduksjoner. Selskapet avholder hyppige salg der du kan finne tilbud som kan spare deg for 40 % eller mer på utsalgspris. Du kan finne sykkel på salg, redusert med 1000 kr eller mer.

Slike kampanjer kommer tett i tett hos XXL. For å holde deg oppdatert er det lurt å lese selskapets tilbudsavis. Den finner du i alle XXLs butikker i Norge fra Ski, til Bryne, til Lade, til Tiller.

Du finner også en slik tilbudsavis på vår nettside. I tillegg kan du besøke XXL på nettet for å sjekke den nyeste utgaven av deres kundeavis: https://www.xxl.no

Det er også lurt å abonnere på XXLs kundeavis på e-post. Det gjør du enkelt ved å melde deg på via nettsiden. I din kundeavis finner du alle nye kampanjer og fristende tilbud. XXL byr ikke på egne outlet varer til redusert pris, men overskuddsvarer selges til redusert pris.

XXL gir deg best pris på alle produkter

Hos XXL finner du mange attraktive merker og produkter for en billig penge. Du kan gjøre en god handel på alt fra nye ski til Hoka sko, Adidas sko eller hva som helst annet.

Som kunde hos XXL nyter du også godt av 30 dagers prisgaranti. Det vil si at hvis du finner et produkt du kjøpte hos XXL til bedre pris hos en norsk konkurrent, som f.eks. Dressmann, vil selskapet betale deg differansen tilbake. Dette garanterer at du aldri overbetaler for produkter.

Du kan spare penger med en XXL rabattkode

En annen måte å redusere prisen på er å se seg om på nettet etter en XXL rabattkode. En slik kode kan gi deg billigere varer når du handler i nettbutikken til XXL. Du kan finne din rabattkode ved å lete på relevante nettsider.

Produkter i XXL-kundeavis

Side Produkter
leaflet
26.9. - 2.10.2022
3 viking, vintersko, støvler, sko
5 teddy
8 suppe, sitteunderlag
9 pasta, termos
10 løpebelte, salomon

Nyeste kundeavis

Forhandlere - sport