Vitus Apotek kundeavis - 27.04.2022 - 24.05.2022 - side 5 *

1 ... 5 ... 17
Kundeavis Vitus Apotek - 27.04.2022 - 24.05.2022 - Produkter fra tilbudsaviser - ring, vitamin c, serum, dagkrem, ansiktsmaske. Side 5.
1 ... 5 ... 17

Bla igjennom denne Vitus Apotekkatalogen som er gyldig fra 27.04.2022 til 24.05.2022 for å se de siste tilbudene. På 16 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Apotekkategorien. Denne Vitus Apotekkatalogen tilbyr rabatter på mer enn 128 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Vitus Apotek, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 16. På den aktuelle siden kan du finne salg på ring, vitamin c, serum, dagkrem, ansiktsmaske; men denne katalogen fra Vitus Apotek tilbyr mange andre rabatter på varer som eucerin, fragrance, gel cream, la roche-posay, mask. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Vitus Apotek, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Gjelder i alle Vitus Apotek-butikker.
Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
HUD + GUIDEN Glød i huden på 1 -2 - 3! En gusten og matt hud får deg til å se trøt- tere og mer sliten ut, men hos Vitusapotek har vi hjelpen som gir ny glød i huden. Start med en peeling og en ansiktsmaske som gir godt med fuktighet, og du vil garantert få en hud som ser friskere og finere ut. 1. Boost huden med et vitamin C, fukt- eller anti-age serum som gir raske resultater ved at det stimulerer celle- fornyelsen og kollagensyntesen i huden. 2. Det spiller ingen rolle hvordan huden stråler dersom øyepartiet ser trøtt ut og du har ringer og poser under øynene. Her kan f.eks et par øyepads redde dagen. 3. En gyllen, naturlig brunfarge fresher opp og da er et par dråper selvbruning i din vanlige dagkrem et hett tips! Scann QR-koden med kameraet ditt på mobilen og ta en titt på vårt webinar og få flere tips til hvordan du kan få en sunn og glødende hud, tilpasset din hudtype! KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK UTGAVE 5 2714-24/5 -2022 ANSIKTSPLEIE

Kundeaviser fra Vitus Apotek

Mest populære tilbud