Vitus Apotek kundeavis - 27.04.2022 - 24.05.2022 - side 14 *

1 ... 14 ... 17
Kundeavis Vitus Apotek - 27.04.2022 - 24.05.2022 - Produkter fra tilbudsaviser - melatonin, tide, tørkerull, krem. Side 14.
1 ... 14 ... 17

Bla igjennom denne Vitus Apotekkatalogen som er gyldig fra 27.04.2022 til 24.05.2022 for å se de siste tilbudene. På 16 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Apotekkategorien. Denne Vitus Apotekkatalogen tilbyr rabatter på mer enn 128 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Vitus Apotek, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 16. På den aktuelle siden kan du finne salg på melatonin, tide, tørkerull, krem; men denne katalogen fra Vitus Apotek tilbyr mange andre rabatter på varer som eucerin, fluid, la roche-posay, vichy, zinc, kjole, la roche-posay, mask, nesespray, toleriane. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Vitus Apotek, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

* Gjelder i alle Vitus Apotek-butikker.
Vis flere

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
vitusapotek* Plaget av allergi? Det går an å nyte våren og sommeren selv om du er allergisk mot pollen. Det er lurt å ta allergimedisinene litt forebyggende, og begynne med disse før pollensesongen starter for fullt. Slik vil de virke mer effektivt og hindre at symptomene slår ut. Om du starter med medisiner i tide og følger disse gode rådene kan det lette plagene dine i allergisesongen: • Lukk vinduer og dører på dagen, særlig ved sol og vind. Luft heller på kvelden og natten. • Bruk pollennett på vinduer. • Vær flink med å bytte pollenfilter i bilen. Ikke tørk klær ute i pollensesongen. Solbriller kan redusere mengde pollen som kommer i øynene. • Dusj på kvelden etter at du har vært ute. Husk å skylle håret slik at du får fjernet pollen fra håret også. Skylling av nesen med saltvannsspray eller saltvann i nese- horn har mange stor nytte av. Da får du skylt ut pollen som ligger og irriterer på slimhinnene. • Bruk mykt papir når du snyter deg, vanlig tørkerull og toalett- papir gjør huden på og rundt nesen fortere rød og tørr. Røde og tørre neser har godt av en fet krem som reparerer huden. X Les mer om allergi på vitusapotek.no eller spør oss i apoteket om råd. Vi vet! Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden Melatonin er et hormon som kroppen vår danner selv, og som er med på å regulere søvnen og døgnrytmen vår. Reseptfri Melatonin kan kjøpes på apoteket for å bedre søønen eller redusere jetlag. Kom gjerne innom oss for å få råd. 30 kapsler losttiskuaa Melatonin Sana PharmaMedical 30 depottabletter Kosttilskudd Spray Melatonin 1 mg Melatonin spray Sana Pharma Medical, 15 ml. 139,90 Blidrar bil d: Melatonin Natt redusere innsovritngstider indre den subjektve opplevelsen av je-kag Sana Pharma Medical Bidrar til å redusere innsovningstiden Bidrar til å lindre den subjektive opplevelsen av jet-lag Sana Pharma Medical Melatonin 1 mg Sana Pharma Medical, 30 kapsler. 129,90 Depottablett Oral spray, 15 m Kosttilskudd Mela tni Tabletten frigjør melatonin over tid Melatonin 1 mg Natt Sana Pharma Medical, 30 tabl. 139,90 BAN SANAPHARMA DU KAN HANDLE TRYGT, RASKT OG ENKELT PÅ VITUSAPOTEK.NO HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER

Kundeaviser fra Vitus Apotek

Mest populære tilbud