Vinmonopolet butikker og åpningstider

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Vinmonopolet

Vinmonopolet er en norsk institusjon. Selskapet er det eneste som har lov til å selge produkter med høyere alkoholinnhold enn 4,75 % i Norge.

I dag har Vinmonopolet mer enn 320 utsalgssteder over hele Norge. Over 2000 ansatte sørger for topp kundeservice. Siden det er snakk om et monopol, er det fint å konstatere at selskapet har et imponerende vareutvalg.

På butikkhyllene finner du all typer vin fra hele verden. Champagne i alle prisklasser foreligger også i utvalget. I tillegg kommer et stort antall forskjellige brennevinstyper. Det inkluderer whisky, gin, vodka, tequila og cognac. Du kan også kjøpe mer eksotiske saker som aperol og rakija hos Vinmonopolet.       

Du kan klikke her: https://www.vinmonopolet.no for å gå til Vinmonopolets innholdsrike nettside. Der finner du detaljert informasjon om det komplette vareutvalget.

Hvorfor folk velger Vinmonopolet

Et litt flåsete svar på det spørsmålet er jo at det ikke finnes noe alternativ. Men skal sant sies, byr Vinmonopolet på et veldig godt produkt – også sammenlignet med tilsvarende butikker i utlandet.

Åpningstider og butikker

Du finner nå Vinmonopolets utsalgssteder over hele Norge. Det inkluderer alt fra små tettsteder til større byer som Bergen, Oslo, Trondheim, og Hamar. Et enkelt nettsøk vil gi deg den komplette listen.

Vinmonopolets åpningstider på ukedager varierer fra butikk til butikk. I større byer er det vanlig å åpne kl. 10.00 og stenge kl. 18.00. Kortere åpningstid er ofte tilfelle i mer grisgrendte strøk. På lørdag og dagen før helligdager er standard stengetid nå kl. 16.00. Alle Vinmonopolets utsalgssteder er stengte på søndag. Det samme gjelder en rekke helligdager.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - butikkjeder og supermarkeder