Skeidar Vegghylle priser og tilbud

Se denne ukens tilbud fra Skeidarvegghylle med rabatter som varer fra 16.05.2022. Få de siste rabattene og tilbudene fra Skeidar vegghylle her for å spare penger.

 
Aktuelle kundeaviser
 

Hvis du virkelig vil spare penger på handleturen og du ønsker å spare så mye som mulig, burde du følge nøye med på alle de ukentlige tilbudsavisene som du kan finne på vårt nettsted. Vi har ofte tilbud på Skeidar vegghylle og vi har de siste ukentlige katalogene med tilbud på Skeidar vegghylle så snart de blir annonsert.

Det trenger ikke bare å være tilbud på Skeidar vegghylle, du kan også søke etter tilbud på vegghylle fra andre forhandlere, slik som -, eller du kan sjekke ut fantastiske tilbud, rabatter og salg på varer som andre kunder leter etter på vårt nettsted. Blant de mest populære tilbudene nå til dags er rabatter på følgende varer: vinterdekk, vedovn, vademecum, vaktel, vaniljekesam, vaniljekrem, vannkastanjer, varmepose, varmesete, vaselin. Hos Alle Tilbudsaviser publiserer vi tusenvis av nye spesielle tilbud hver dag og hvis du vil ha de beste tilbudene må du fortsette å klikke deg inn på nettsiden vår!


Om Skeidar

Skeidar er en norsk møbelkjede som først ble etablert i 1964. Kjeden selger hovedsakelig møbler, hage og interiørprodukter, og har siden åpningstid hjulpet deres kunder til å få det fint i hjemmet.

Kjeden har over 56 butikker i Oslo, Åsane, Trondheim, Bergen, Forus, Tromsø, Hamar, Bodø, Drammen, Arendal, Ålesund og Gjøvik. Skeidar finnes ikke landsdekkende, men strekkes fra Tromsø til Sør-Norge.

Produkter som selges hos Skeidar er blant annet senger og madrasser, ulike møbler til spisestue, stue, soverom, baderom og hage, sofa, interiør, belysning, tekstiler, og tepper. Skeidar ønsker å være miljøbevisst, så de er medlem av Grønt Punkt Norge, og har innkjøps og kontrollprotokoller for å stadig bli bedre og minske miljøfotavtrykket. I tillegg har de strenge kvalitetskontroller som gjør at kunden kan være trygg på at møblene til Skeidar er trygge og kvalitetssikret.

På nettsiden til Skeidar kan kunden enkelt finne fram til kundeavisen. Her kan de lese om flotte tilbud og store rabatter. Gå inn på https://www.skeidar.no for mer informasjon om aktuelle salg og tilbud. Kundeavisen kan også plukkes opp i butikk.

Vegghylle - forhandlere

Mest populære tilbud

Produkter

Forhandlere