Valentinsdag kundeavis og tilbud

Det finnes for tiden ingen gyldige tilbudsaviser

Valentinsdag - Forhandlere

Valentinsdag

Alle hjerters dag! Dette er dagen hvor du kan vise dine kjente og kjære hvor mye du er glad i dem. Valentinsdagen, ofte kalt ‘Valentines Day’, har røtter i feiringen av gudinnen Juno i Romerriket, som er gudinnen for kvinner og ekteskap. Andre kilder tilsier at feiringen oppstod på 1500-tallet da de trodde at fuglene begynte å hekke på denne dagen. Valentinsdagen er en internasjonal feiring som er størst i de engelskspråklige landene som Amerika og Storbritannia, men har i de siste årene også blitt en stor feiring også i Norge.

Men når er Valentinsdagen? 14. februar braker det løs. Også i butikkene kan du finne flotte hjerte-dekorasjoner og fantastiske tilbud til hyllest for Valentinsdagen. Når det er valentinsdag er det ofte vanlig å kjøpe gaver, sjokolade, luksuriøs mat, blomster og vin eller champagne, alt for å lage litt ekstra kos for den du er glad i. På denne dagen er det om å gjøre å lage god stemning og gjøre det så hyggelig som mulig, ofte med levende lys, duk på bordet og med god mat. Her er det bare å komme seg ut å handle til den store dagen. Bestselgende varer er ofte god vin eller annen drikke, luksuriøs mat, konfektsjokolade, kosebamser, stearinlys, valentines kort og valentinsgaver til han og henne. Skap en fortryllende aften med din kjæreste!

Valentinstilbud

Store kjeder som MENY, SPAR eller Joker er også preget av Valentinsdagen og har derfor flotte tilbud og kampanjer til hyllest for kjærlighetens dag. De har brosjyrer og kataloger proppet fulle med gaveideer til han og henne. Du kan også handle på nett hos Oriflame og mange andre nettbutikker. Populære gaver er ofte elektronikk, parfymer og kosmetikk, klær og tilbehør, mat og gode viner.

Valentinshandelen

De fleste butikkene starter oppkjøringen til valentinsdagen noen dager eller uker før 14. februar. Da har du en god mulighet til å spare penger og dra nytte av flotte tilbud og kampanjer på samme tid! Klikk deg inn på Alle Tilbudsaviser for å få ett overblikk over de beste tilbudene og rabattene du kan velge mellom. Start planleggingen og finn ut hva som er på tilbud nå!

Nyeste kundeavis