Cupcakes med
jordbær og sitron
Tilberedt med Silikon Cupcakeform og Sprøytepose
INGREDIENSER
6 CUPCAKES
FREMGANGSMÅTE
250 g jordbær i skiver
3 ss smaksnøytral olje
1 sitron (saft og revet skall)
125 g hvetemel
62 g sukker
1 ts natron
½ ts bakepulver
½ ts salt
GLASUR
62 g mykt smør
1 ss vaniljesukker
1½ ss sitronsaft
150 g melis
1. Ta en kald ovnsrist ut av ovnen og sett Silikon
Cupcakeform på den. Forvarm ovnen til 180 °C.
2. Tilsett jordbær i SuperSonic Chopper Stor og bland
det til puré ved å trekke i snoren. Tilsett olje,
sitronsaft og -skall og bland sammen.
3. Tilsett de tørre ingrediensene i Ultimate Rørebolle
3,5 l. Hell innholdet fra SuperSonic Chopper Stor i
bollen og bland sammen.
4. Fordel deigen i Silikon Cupcakeformen og stek i
15-18 min. Avkjøl før du tar cupcakes ut av formen.
5. Glasur: Tilsett smør, vaniljesukker og sitronsaft i EZ
Speedy. Bland det sammen i gir 2. Tilsett halvparten
av melis og rør til en jevn masse. Tilsett resten av
melis og bland sammen.
6. Dekorer muffinsene dine med glasur ved hjelp av
sprøyteposen. Du kan også pynte med ferske
jordbær på toppen.
- Tips Elsker du sitron? Lag et lite hull i kaken og fyll
med lemoncurd ved hjelp av sprøyteposen.
Glasuren kan også byttes ut med en luftig marengs.