Bli inspirert til en sunn
lunsj eller middag i
hverdagen. Spar tid
med vår måltidsplan
for ukedagene!
OPPNED KÅLSALAT
Tilberedt med Universal Jar 8,25 dl
INGREDIENSER
1 PERSON
2 ss olivenolje
1 ss grønn basilikumpesto
1 håndfull kål
1 håndfull gulrotstrimler
2 håndfuller vårsalat
2 ss speltkjerner, kokt
2 ss fetaost
2 ss granateplefrø
Tips: Topp med hakkede
nøtter, f.eks. saltede mandler.
Du kan også tilføye proteiner
som kylling.
FREMGANGSMÅTE
1. Skjær kålen med SuperSonic Chopper Large, og lag
gulrotstrimler med Universal Grønnsakskreller.
2. Lag salaten din i denne rekkefølgen:
• Olivenolje og pesto nederst
• Kål, gulrot og vårsalat
• Speltkjerner
• Fetaost
• Granateplefrø
3. Sett på lokket og avkjøl. Når salaten skal spises,
legges den på en tallerken. Pestoen og olivenoljen
vil flyte utover salaten og blandes i.