CRAB CAKES
TILBEREDNINGSTID 15 MIN.
Ingredienser til
4 personer
200 g kokt krabbekjøtt (på boks) eller
krabbepostei
ן
STEKETID 12–15 MIN.
Bruk Dobbelt Dørslag til å helle væske fra
krabbekjøttet; trykk med Slikkepott.
Skrell sjalottløken og hakk den sammen med
persille i SuperSonic Chopper Liten.
1 sjalottløk
Bland alle ingrediensene i Eazy Mål & Miks
1,25 l med Slikkepott. La hvile i 15 min.
2 mellomstore egg
Form fire runde crab cakes ved hjelp av bunnen
til Build n’ Shape, ta dem deretter ut av formen
og legg dem i MicroPro Grill.
2 kvister persille
40 g brødrasp
1 ss sennep
10 ml olje
Plasser lokket i høy posisjon og stek i mikro
bølgeovnen i 8 min på 900 watt. La hvile i 2 min.
¼ ts sterk
chilisaus
Vend dine crab cakes, sett på lokket igjen i høy
stilling og stek i 3–4 min. på 900 watt.
Til servering
Grønn salat
Majones med urter
ET GODT TIPS
Server med grønn salat og majones med urter.
- 13 -