Tupperware kundeavis - 10.5. - 6.6.2021 - UTGÅTT - side 9

thumbnail - Kundeavis Tupperware - 10.5.2021 - 6.6.2021.
9 / 13
 
MINI-CROISSANT MED SKINKE OG OST INGREDIENSER (16 stk.) FREMGANGSMÅTE 1 butterdeig (32 cm i diameter) 1. Forvarm ovnen til 200 °C. 2. Fold deigen over Croissant Maker og bruk Multikjevlen for å rulle over deigen, slik at den skjæres ut i trekanter. 3. Bruk Croissant Maker-skjeen til å skjære vekk overflødig deig fra kanten. 4. Fordel litt vann på spissen av hver trekant slik at du kan lukke dem senere når de er fylt. 5. Bruk Croissant Maker-skjeen til å fordele 1 skje av fyll på hver trekant. 6. Løft deigen forsiktig fra den brede enden av trekanten, og rull den mot spissen. Jo strammere man ruller, jo bedre blir det endelige resultatet. Gjør det samme med de resterende trekantene. 7. Plasser croissantene på Silikon Bakeunderlag med kant. Fordel dem jevnt på bakeunderlaget, siden de vil heve under bakingen. 8. Pensle croissantene med eggeplommer ved hjelp av Bakepensel. 9. Stek croissantene i ovnen i 10 – 12 min. 1 eggeplomme 15 ml melk 100 g / 3 skiver skinke 30 gram ost, f.eks. gruyère Vann til å lukke croissantene

Andre kundeaviser Tupperware

Nyeste kundeavis