MINI-CROISSANT
MED SKINKE OG OST
INGREDIENSER
(16 stk.)
FREMGANGSMÅTE
1 butterdeig
(32 cm i diameter)
1.
Forvarm ovnen til 200 °C.
2.
Fold deigen over Croissant Maker og bruk Multikjevlen for å
rulle over deigen, slik at den skjæres ut i trekanter.
3.
Bruk Croissant Maker-skjeen til å skjære vekk overflødig
deig fra kanten.
4.
Fordel litt vann på spissen av hver trekant slik at du kan
lukke dem senere når de er fylt.
5.
Bruk Croissant Maker-skjeen til å fordele 1 skje av fyll på
hver trekant.
6.
Løft deigen forsiktig fra den brede enden av trekanten, og
rull den mot spissen. Jo strammere man ruller, jo bedre blir
det endelige resultatet. Gjør det samme med de resterende
trekantene.
7.
Plasser croissantene på Silikon Bakeunderlag med kant.
Fordel dem jevnt på bakeunderlaget, siden de vil heve under
bakingen.
8.
Pensle croissantene med eggeplommer ved hjelp av Bakepensel.
9.
Stek croissantene i ovnen i 10 – 12 min.
1 eggeplomme
15 ml melk
100 g / 3 skiver
skinke
30 gram ost,
f.eks. gruyère
Vann til å lukke
croissantene