KALDBRYGGET MOCCA
Tilberedt med Cold Brew Karaffel
MOCCA (1 person)
KALDBRYGGET MOCCA
7 ml / ½ ss usøtet kakaopulver
2.
60 ml / ¼ kopp melkeprodukt av
eget ønske (melk, mandelmelk,
kremfløte osv.)
KONSENTRERT KALDBRYGGET KAFFE
60 ml / ¼ kopp kaldbrygget
konsentrert kaffe
2 ml / ½ ss lønnesirup
En klype kanel, valgfritt
KONSENTRERT
KALDBRYGGET KAFFE
1.
1.
2.
Ha alle ingrediensene i beholderen til Eazy Shaker
3,5 dl, sett på lokket og rist til det er blandet.
Hell over isbiter og server.
Sett metallfilteret i Cold Brew Karaffel, fyll med
grovkvernet kaffe til streken for konsentratet
Hell langsomt filtrert romtemperert/kjølig vann i
karaffelen. Fyll vann til streken (der metallfilteret
møter plasttrakten).
(8 personer)
3.
Filtrert vann (min. 1 °C – maks 25 °C)
Til serving Isbiter
125 g grovkvernet kaffe
hrl
nie Rö
a
l
e
M
yk
t til
Skreve n få det til tr
ka
om vi
4.
Sett karaffelen i kjøleskapet i 8–12 timer.
Ta ut filteret og kaffegruten.