Aktuell tilbud fra Tupperware - UTGÅTT

1 ... 45 46 48 50 51 ... 88
1 ... 45 46 48 50 51 ... 88
Bla igjennom kampanjene i kundeavisen fra Tupperware, gyldig fra - til -. Du kan finne de beste varene fra kategorien Annet88 sider av den gyldige kundeavisen. Denne katalogen tilbyr rabattkoder på flere enn 129 produkter som absolutt tilhører varer du ofte kjøper. Hvis du ønsker å spare på din neste handletur hos Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele kundeavisen fra side 1 til side 88. På den aktuelle siden kan du finne kampanjer på cashewnøtter, cider, eplecidereddik, hvitløk, kål, rødkål, salat; men katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre tilbud på varer som blender, frukt, hvitløk, lasagne, løk, reddik. Hvis du ønsker å handle smart og spare en betydelig del av kostnaden på din neste handletur hos din favorittbutikk Tupperware, burde du ikke gå glipp av denne kundeavisen, full av fantastiske priser og flotte tilbud. Kom tilbake til Alletilbudsaviser.co.no hver dag og du vil ikke gå glipp av de fantastiske kampanjene hos dine favorittforhandlere.
RODBETE, RODKAL OGINGEFAER 20 min13 min på 900 watt 40 min INGREDIENSER FOR 4-6 PERSONER FORBEREDELSE 1. Skjær rødkålen i tynne skiver med MandoC hef ( 1 ) 2. Skrell rødbeten og skjær i tynne juliennepinner med MandoChef (1/a 3. Skrell ingefaæren, og rasp denmed Click Series Rivjern. 4.Skrell hvitløksbåtene, skjær dem i to og fjern den grønne kjernen. 5. I MicroWave Fast Cooker, blander du kål, rødbete ingefær, hvitlok, eddik og vann. Sett på lokket og kok i mikrobølgeovnen i 13 min på 900 watt La det stå i 10 min til trykket går ned 6. La maten hvile før du åpner MicroWave Fast Cooker, krydrer med litt salt og pepper, rør om, sett på lokket og la det stå i30 min 7. Grovhakk cashewnøttene med Herb Chopper. Kutt også korianderen. Bland sammen med kålen og rødbeten for du serverer 500 gr rø 400 gr rå rødbe te 20 gr frisk ingefær 2 hvitløksbåter 1 dl cider eller eplecidereddik 1 dl vann .Salt og pepper 50 gr cashewnøtter 6-8 korianderskudd 8. Denne retten er herlig når den serveres varm som en siderett med svinekjøtt, fisk, reker, fjærfe eller viltkjøtt. Den er også flott som en frisk appetittvekker eller et fullstendig vegansk måltid hvis den .serveres som en kald salat.