Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 115 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på gulrøtter, hvitløk, champignon, kokkekniv, kyllingbryst, kyllingbuljong, løk; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som bakepensel, brokkoli, gulrot, honning, hvitløk, basmatiris, fennikel, gulrøtter, hvitløk, kokosmelk. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
Kyllingfrikassé
Forberedelse: 15 min.
Tilberedning: 15 min.
Hviletid: 5 min.
Ingredienser til 4 personer
250 g gulrøtter
1 løk
2 nellikspiker
1 purreløk
250 g små champignon
700 g kyllingbryst
Saus:
1 terning kyllingbuljong (10 g),
smuldret
0,75 dl hvitvin
1 dl kremflø e
3 ts maisstivelse (Maïzena)
½ ts salt
Rist ingrediensene i sausen sammen i Kvikk Shaker 5 dl.
Skjær gulrøttene i tynne skiver på skrå med U-series Kokkekniv. Skrell
løk, skjær i to og sett en nellikspiker i hver halvdel. Skyll purreløk og skjær i
tynne skiver på skrå. Fjern den nederste delen av stilken fra champignonen
og skyll (del dem i to hvis de er store).
Skjær kyllingbrystene i like store stykker. Legg grønnsaker og kylling
skiftevis i MicroCook 2,25 l og fordel sausen jevnt over.
Legg på lokk og tilbered i mikrobølgeovn i 15 minutter ved 800 watt.
La retten hvile i 5 minutter. Sjekk om retten er ferdig og tilbered om
nødvendig litt mer i små intervaller.
Server med ris.
Paprikapoteter
Forberedelse: 15 min.
Tilberedning: 13 min.
Hviletid: 5 min.
Ingredienser til 4 personer
500 g poteter
2 tomater
2 løk
1 ss malt paprika
1 ts karvefrø (kan utelates)
2 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
½ dl grønnsakbuljong
Salt og pepper
6
Skjær potetene i skiver på ca. 1 cm med U-series Kokkekniv. Skjær
tomater i båter og løk i tynne ringer og fordel det i MicroCook 2,25 l.
Dryss malt paprika og karvefrø over grønnsakene og tilsett hvitløk presset i
Hvitløkspresse. Bland med Slikkepott og la det hvile i 5-10 minutter.
Hell på olivenolje og grønnsakbuljong, legg på lokk og tilbered i
6 minutter ved 800 watt. Ta ut retten, rør rundt og tilbered i enda
7 minutter ved 800 watt.
La retten hvile i 5 minutter. Sjekk om retten er ferdig og tilbered om
nødvendig litt mer i små intervaller.
Krydre med salt og pepper.