Tupperware kundeavis - side 5

1 ... 5 ... 13
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - bakepensel, brokkoli, gulrot, honning, hvitløk, ketchup, kyllingbryst, kyllingbuljong, løk, marinade, mikrobølgeovn, olje, paprika, peanøttsmør, ris, rød paprika, tomatpuré, cornflakes, sennep, kylling, grønnsaker. Side 5.
1 ... 5 ... 13

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 115 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på bakepensel, brokkoli, gulrot, honning, hvitløk, ketchup, kyllingbryst; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som kokkekniv, løk, ost, paprika, rød paprika, gulrøtter, hvitløk, champignon, kokkekniv, kyllingbryst. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Sprø kylling Forberedelse: 10 min. Rør sammen marinaden med Sleiv i Tilberedning: 15 min. Bake-to-Basics Mini Røreskål 6,5 dl. Smak til med salt og pepper. Hviletid: 5 min. Ingredienser til 4-6 personer 2,5 dl cornflake 4 kyllingbryst 500 g frossen brokkoli (eller andre frosne grønnsaker med samme størrelse som brokkolibuketter) Marinade: 2 ss sterk sennep 1 ss fly ende honning 1 ss tomatpuré 1 ts malt paprika Salt Pepper Hakk cornflakes i Smooth Chopper med Knivinns ts og legg halvparten i bunnen av Click n’ Shake. Tørk av kyllingbrystene med litt kjøkkenpapir og legg dem på risten. Pensle marinaden på begge sider av kyllingbrystene med Silikon Bakepensel. Dryss på resten av cornflakesen. Klikk på lokket og s u Click n’ Shake opp og ned, frem og tilbake og rist 6 – 8 ganger, slik at cornflakesen ordeles jevnt på kyllingbrystene. Legg brokkoli i bunnen av MicroCook 2,25 l og fordel kyllingbrystene over med den tykkeste delen av kjøttet mot ytterkanten av MicroCook. Legg på lokk og tilbered i 15 minutter ved 800 watt. La retten hvile i 5 minutter. Sjekk om retten er ferdig og tilbered om nødvendig litt mer i små intervaller. Eksotisk Kylling Forberedelse: 15 min. Skjær løken i båter med U-series Sagtakket Urtekniv. Skrell hvitløk Tilberedning: 20 min. og ingefær og skjær i skiver. Finhakk løk, hvitløk og ingefær med olje i Hviletid: 5 min. SmoothChopper. (Alternativt kan du bruke 1 ts hvitløkspasta og Ingredienser til 4 personer 1 løk 2 fedd hvitløk 20 g fersk ingefær 1 ss olje 1 gulrot 400 g tomater 125 rød paprika 700 g kyllingbryst 2 ss peanøttsmør (kan utelates) 1 ss ketchup 1 terning kyllingbuljong (10 g), smuldret 1 dl yoghurt naturell 2 ts ingefærpasta). Skjær gulroten i tynne skiver, skjær tomater i båter og paprika i terninger. Skjær kyllingbrystet i passende biter. Bland alle ingrediensene i MicroCook 2,25 l og la det stå og trekke i kjøleskapet i 15 minutter. Tilbered med lokk i mikrobølgeovn i 10 minutter ved 800 watt. Ta MicroCook 2,25 l ut av mikrobølgeovnen og rør med Slikkepott. Tilbered i enda 10 minutter. La retten hvile i 5 minutter. Sjekk om retten er ferdig og tilbered om nødvendig litt mer i små intervaller. Server med ris. l5

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud