Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 115 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på bakepulver, kokkekniv, mel, melk, mikrobølgeovn, mørk sjokolade, natron; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som bakepulver, hvetemel, kakaopulver, margarin, melk, kjøleskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
MicroCook 1,5 l
Klassisk
sjokoladekake
Forberedelse: 20 min.
Tilberedning:
Kake 7-8 min
Glasur 2 ½ min
Ingredienser til 6 personer
Kake:
125 g mørk sjokolade
125 g mykt smør
1½ dl sukker
3 egg
3 dl mel
1 ts natron
1 ts bakepulver
Glasur:
200 g sjokolade
1 ss melk
Skjær sjokolade og smør i like store biter med
U-series Kokkekniv og hell bitene i
MicroCook 1,5 l. Legg på lokket og la det smelte
i 2 minutter ved 600 watt.
Ta ut bollen av mikrobølgeovnen og rør med
Slikkepott inntil konsistensen er jevn. Tilsett sukker
og deretter egg.
Bland mel, natron og bakepulver i Bake-to-Basics
Røreskål 3,5 l, og vend det litt etter litt inn i deigen
inntil konsistensen er jevn.
Stek kaken uten lokk i 7-8 minutter ved 600 watt.
Prikk i kaken for å se om den er ferdigstekt, stek om
nødvendig litt lengre i små intervaller.
Ta kaken ut av mikrobølgeovnen og la den avkjøle i ca.
10 minutter før den tas ut av formen. Løsne eventuelt
kaken langs kanten med Slikkepott og vend den ut på en
tallerken.
Glasur: Vask og tørk MicroCook 1,5 l. Skjær sjokolade i
like store biter med U-series Kokkekniv og legg bitene i
MicroCook 1,5 l. Hell over melk, vend med Slikkepott og
legg på lokket. Tilbered i mikrobølgeovn i 2 ½ minutter
ved 600 watt.
Når kaken er avkjølt smøres sjokoladeglasuren på med
Silikon Palettkniv.
l 11