Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 104 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på gjær, grill, hvetemel, mel, oliven, olivenolje, parmesan; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som aioli, ajvar, aubergine, grill, hvitløk, grill, kjeks, kjole, mel, vaniljeis. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
XL pizzasnurr
Forberedelse
20 min
Hevetid:
40 min
INGREDIENSER:
4 PORSJONER
1 ts / 5 ml tørrgjær
eller 12,5 gr. frisk gjær.
1,25 dl lunkent vann (ca. 30° C)
200 gr. / 3 dl hvetemel
1 ss / 15 ml olivenolje
½ ts / 3 ml sukker
½ ts / 3 ml salt
20 gr. soltørkede tomater
20 gr. oliven, uten stein
20 gr. parmesan
FREMGANGSMÅTE:
1. Rør ut gjæren i lunket vann
(i en Rundlett Dessertskål 3
dl). La blandingen hvile i 10
min – hopp over hviletiden
hvis du bruker fersk gjær.
2. Bland mel, olivenolje, suk
ker og salt (i Junior Røreskål
3 l), og tilsett gjærblandingen.
11–12 min
ved 900 watt
Rør rundt med Slikkepott og
elt deigen ferdig med hånden
til den slipper skålen. Ha
lokket på skålen og la deigen
heve i ca. 30 min.
3. Skjær soltørkede tomater,
oliven og parmesan i små
stykker. Hell ut deigen på
deigunderlaget og form en
lang tynn «slange» ved å rulle
og trekke i deigen til den er
ca. 1,5 meter. Vend slangen
så godt du kan i blandingen
av soltørkede tomater, oliven
og parmesan – ta vare på det
som ikke henger på.
4. Plasser slangen i MicroPro
Grill og rull den som en
snegle. Sørg for å dekke hele
det hevede området i midten
og å få en jevn tykkelse.
Hviletid:
10 + 3 + 3 min.
Høy
posisjon
Dryss resten av blandingen
av soltørkede tomater, oliven
og parmesan over deigen,
og trykk også noen stykker
forsiktig ned i mellom
rommene.
5. Plasser lokket i høy posisjon og stek i mikrobølgeovnen i 5 min ved 900 watt.
La den hvile i 3 min uten å
åpne mikrobølgeovnen, og
stek den deretter igjen i 5–6
min og la den hvile i 3 min.
6. Server som en liten forrett
eller som tilbehør til en suppe.