Tupperware kundeavis - side 10

1 ... 10 ... 13
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - gjær, grill, hvetemel, mel, oliven, olivenolje, parmesan, tørrgjær, suppe, vann, sukker. Side 10.
1 ... 10 ... 13

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 104 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på gjær, grill, hvetemel, mel, oliven, olivenolje, parmesan; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som aioli, ajvar, aubergine, grill, hvitløk, grill, kjeks, kjole, mel, vaniljeis. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
XL pizzasnurr Forberedelse 20 min Hevetid: 40 min INGREDIENSER: 4 PORSJONER 1 ts / 5 ml tørrgjær eller 12,5 gr. frisk gjær. 1,25 dl lunkent vann (ca. 30° C) 200 gr. / 3 dl hvetemel 1 ss / 15 ml olivenolje ½ ts / 3 ml sukker ½ ts / 3 ml salt 20 gr. soltørkede tomater 20 gr. oliven, uten stein 20 gr. parmesan FREMGANGSMÅTE: 1. Rør ut gjæren i lunket vann (i en Rundlett Dessertskål 3 dl). La blandingen hvile i 10 min – hopp over hviletiden hvis du bruker fersk gjær. 2. Bland mel, olivenolje, suk­ ker og salt (i Junior Røreskål 3 l), og tilsett gjærblandingen. 11–12 min ved 900 watt Rør rundt med Slikkepott og elt deigen ferdig med hånden til den slipper skålen. Ha lokket på skålen og la deigen heve i ca. 30 min. 3. Skjær soltørkede tomater, oliven og parmesan i små stykker. Hell ut deigen på deigunderlaget og form en lang tynn «slange» ved å rulle og trekke i deigen til den er ca. 1,5 meter. Vend slangen så godt du kan i blandingen av soltørkede tomater, oliven og parmesan – ta vare på det som ikke henger på. 4. Plasser slangen i MicroPro Grill og rull den som en snegle. Sørg for å dekke hele det hevede området i midten og å få en jevn tykkelse. Hviletid: 10 + 3 + 3 min. Høy posisjon Dryss resten av blandingen av soltørkede tomater, oliven og parmesan over deigen, og trykk også noen stykker forsiktig ned i mellom­ rommene. 5. Plasser lokket i høy posisjon og stek i mikrobølgeovnen i 5 min ved 900 watt. La den hvile i 3 min uten å åpne mikrobølge­ovnen, og stek den deretter igjen i 5–6 min og la den hvile i 3 min. 6. Server som en liten forrett eller som tilbehør til en suppe.

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud