Tupperware kundeavis - side 2

2 4 5 ... 13
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - biff, grill, kjøtt, mikrobølgeovn, panini, pizza, grønnsaker. Side 2.
2 4 5 ... 13

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 104 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på biff, grill, kjøtt, mikrobølgeovn, panini, pizza, grønnsaker; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som aubergine, grill, kjøttboller, potetmos, tomat, grill, kjole, kjøtt, stick, grønnsaker. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
MicroPro Grill Dette revolusjonerende Tupperware produktet griller kjøtt, fisk, grønnsaker – og også sandwicher i mikrobølgeovnen. MicroPro Grill brukes til matlaging uten fettstoff og gir deg samtidig den gyllenbrune, sprø overflaten man får ved grilling. Du kan mer enn å grille, da den enestående teknologien som ligger til grunn for produktet også gjør det mulig å tilberede grateng og velsmakende gryteretter i mikrobølgeovnen. De 9 oppskriftene i dette oppskriftshefte vil veilede deg gjennom noen av de spennende mulighetene som venter deg. FUNKSJONER Få de samme grillegenskapene i mikrobølge­ ovnen din som ved å benytte stekepannen eller ovnen. DESIGNET • 1.5 l kapasitet, tilsvarende til 2 til 4 porsjoner. • Spesielt designet og utviklet for sikker bruk i mikrobølgeovn. • Eterna® nonstick/slipp-lett-belegg. • Hevet bunn som er omsluttet av en kanal hele veien rundt for oppsamling av overskytende fett eller saft. HEDRET FOR SITT DESIGN TO LOKK POSISJONER Lav posisjon = «Komplett grilling»: Lokket er i kontakt med maten. Perfekt til grilling av biff, fisk, panini og grønnsaker. MicroPro Grill ble i 2017 tildelt produktdesignprisen «reddot award». Juryen uttalte: «MicroPro Grill utgjør et fascinerende alternativ. Den representerer en helt ny tilnærming til matlaging i mikro­bølgeovnen som er både tids- og energibesparende. Produktet er enkelt å benytte og kan enkelt brukes i til­beredningen av mange forskjellige typer retter. De sofistikerte funksjonene er forent i et tiltalende design-formspråk som gjør MicroPro Grill velegnet til bruk direkte på middagsbordet. Materialene som er brukt – silikon og rustfritt stål – er funksjonelle og holdbare.» Høy posisjon = «Gratinerings- eller grytetilberedning»: Lokket er hevet slik at det ikke er i kontakt med maten. Anvendelig ved tilberedning av grateng, smuldrepai, kaker, oppskrifter med saus, pizza og skjøre matvarer.

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud