Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 75 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på hvitløk, kardemomme, ketchup, kjøttboller, kjøttdeig, løk, nudler; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som blender, brød, fløte, hvitløk, kremfløte, grønn paprika, guacamole, hvitløk, chilipepper, jalapeño. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
Krydrete
kjøttboller
Forberedelse: 20 min
Tilberedning: 12 min ved 800 watt / 5 min hviletid
Ingredienser, 3-4 personer
Saus:
4 stilker frisk koriander
4 stilker friske mynteblader
2 tomater
1 ss ketchup
3 fedd hvitløk
1 sitron (skall og saft)
1 ts salt
1 ts malt spisskummen
1 ts malt koriander
1 ts malt kardemomme
1 ts malt gurkemeie
1 knivsodd grov, svart pepper
3,5 dl grønnsakbuljong
6
Kjøttboller:
1 løk
2-3 cm frisk ingefær, skrellet
4 fedd hvitløk
2 stilker frisk mynte
1 ss søt sennep
1 dl cottage cheese
500 g kjøttdeig
1 egg
Salt og pepper
250 g gresk yoghurt
1. Tilberedning av saus: Hakk koriander og mynteblader i
ExtraChef. Tilsett tomater, ketchup, hvitløk, sitronskall
og -saft. Bytt ut knivinnsatsen med vispeinnsatsen og
tilsett resten av ingrediensene.
2. Tilberedning av kjøttboller: Hakk løk i ExtraChef sammen
med ingefær, hvitløk, mynte, sennep og cottage cheese.
Hell blandingen i Røreskål 4,5 l, og tilsett kjøttdeigen og
egg. Rør blandingen godt med Sleiv. Smak til med salt
og pepper.
3. Trill farsen til ca. 24 runde kuler og legg dem i
MicroWave Trykkoker.
4. Hell sausen over, legg på lokket og tilbered retten
i 12 minutter ved 800 watt. La retten hvile i 5 minutter
før lokket åpnes.
5. Løs opp gresk yoghurt i sausen.
Server med ris, nudler eller en salat.