Tupperware kundeavis - side 9

1 ... 9 ... 13
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - hvitløk, jalapeño, kjøleskap, kjøtt, kokkekniv, kyllingbryst, olje. Side 9.
1 ... 9 ... 13

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 75 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på hvitløk, jalapeño, kjøleskap, kjøtt, kokkekniv, kyllingbryst, olje; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som agurk, brød, gul paprika, kjøtt, olivenolje, gryte, hvitløk, melk, olivenolje, olje. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Sterke kyllingpølser 4 personer • 750 g kyllingbryst • 3 fedd hvitløk • 1 ss malt spisskummen • 1 ss tørket røde chiliflak • 2 ts salt • ½ ts pepper • 1 dl ferskhakket koriander (kan utelates) • 1 jalapeno chili • ½ dl rødvin • Svinetarm til ca. 1 kg ingredienser (str. 32/34 eller 34/36) 1 Monter FusionMaster Kvern med den grove hullskiven og sett Bake-to-Basics Røreskål 3,5 l under. 2 Skjær kjøttet i mindre biter med U-series Kokkekniv. Kvern kjøtt og hvitløk. Hell krydder, finhakket chili og rødvin i skålen og rør godt med Sleiv. Kvern farsen gjennom FusionMaster Kvern en gang til - denne gangen med den fine hullskiven. 3 Monter pølseinnsatsen i henhold til bruksanvisningen. Trekk hele tarmen over pølseinnsatsen, og fyll den med det kvernede kjøttet. Knyt en knute på enden av tarmen etter det er kommet ut litt kjøtt (for å unngå luftbobler i pølsene). Når alt kjøtt er fylt i tarmen, knyter man en ny knute i den andre enden. 4 Form pølsene ved å klemme sammen om pølsen med fingrene og vri tarmen rundt seg selv noen ganger – fortsett med dette inntil du har det ønskede antall pølser. 5 La pølsene hvile i ca. 1 time i kjøleskap, før de stekes i olje på T chefseries Stekepanne 28 cm. 9

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud