Tupperware kundeavis - side 2

2 4 5 ... 13
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - kjøleskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, ovn, stekeovn, vann. Side 2.
2 4 5 ... 13

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 77 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på kjøleskap, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, ovn, stekeovn, vann; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som hvitløk, kokosmelk, kyllingbryst, løk, mikrobølgeovn. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
UltraPro er en serie produkter som er fremstilt av et ultralett materiale som tåler fra -25 °C til +250 °C. Du kan derfor bruke produktene både i fryser, kjøleskap, ovn og mikrobølgeovn. Miks & match Det finnes utallige kombinasjonsmuligheter siden hver del kan brukes på forskjellige måter. Snu f.eks. lokket og sett det på beholderen, Eller sett 3 deler sammen: Beholder, omvendt lokk, etterfulgt av omvendt beholder. Slik tilbereder du flere retter samtidig. Eller kickstart i mikrobølgeovnen for å avslutte i en vanlig stekeovn. Vi kaller det “Tandem-tilberedning”. Slik reduserer du tilberedningstiden. Se oppskriften på side 5. TIPS & TRICKS • Plasser alltid UltraPro på en kald bakerist eller bakeplate. • Plasser først UltraPro i ovnen når den er varmet opp (noen ovner varmes opp med grillfunksjonen, som UltraPro ikke tåler). • Bruk alltid plast- eller silikon kjøkkenredskaper i UltraPro. • Det må være 5 cm luft til alle sider når UltraPro står i ovnen. • La rettene hvile 5 minutter før servering, dette for at varmen skal bli jevnt fordelt. • La UltraPro stå i bløt etter bruk i varmt vann og såpe og fjern gjenstridige flekker med en mikrofiberklut, svamp eller oppvaskbørste. • Tåler oppvaskmaskin. • Den maksimale tilberedningstiden for UltraPro er to timer i ovn.

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud