Tupperware kundeavis - side 10

1 ... 10 ... 13
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - gryte, hasselnøtter, honning, kremfløte, mørk sjokolade, nøtter, pistasjenøtter, valnøtter, sjokolade, vann, sukker. Side 10.
1 ... 10 ... 13

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 85 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på gryte, hasselnøtter, honning, kremfløte, mørk sjokolade, nøtter, pistasjenøtter; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som hvetemel, mandelmel, pære, vaniljeis, smør, banan, jordbær, kremfløte, tint, sukker. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Florentiner Ingredienser, 4 vafler 75 g nøtter (mandler, hasselnøtter, pistasjenøtter, valnøtter) 1 dl sukker 0,5 dl vann 1 2 3 4 5 6 7 vafler ¾ dl kremfløte 2 ss flytende honning 200 g mørk sjokolade Ta ut stekeristen fra ovnen, plasser 1 Silikon Vaffelform på den og varm opp ovnen til +200°C varmluft. Hakk nøttene grovt i ExtraChef og fordel dem i formen. Smelt sukker og vann i T chefseries Gryte 3,8 l og varm opp ved medium varme, inntil det karamelliseres, rør ikke i det. Ta gryten av varmen. Tilsett kremfløte og honning og pisk med Visp. Varm det forsiktig opp i gryten igjen, mens man pisker. Fordel det over nøttene og stek i 10 min. Avkjøl florentinerne i formen. Smelt 150 g sjokolade i MicroCook Kanne 1 l i 2 ½ min på 360 watt og la det hvile 1 min. Rør i sjokoladen med Slikkepott og tilsett de resterende 50 g sjokolade. La det hvile ½ min og rør så i det i 1 min. Hvis sjokoladen ikke er helt smeltet, så varm den opp igjen i 20 sekunder på 360 watt. Fordel sjokoladen med Liten Slikkepott på bunden av florentinerne og sett dem i kjøleskapet i 1 time før servering. 10

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud