Tupperware kundeavis - side 5

1 ... 5 ... 9
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - fløte, gulrot, løk, mel, mozzarella, paprika, rød paprika, tomat, egg, surimi, sennep. Side 5.
1 ... 5 ... 9

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 8 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 53 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 8. På den aktuelle siden kan du finne salg på fløte, gulrot, løk, mel, mozzarella, paprika, rød paprika; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som grønn paprika, melk, ost, paprika, purre, bjørnebær, brød, cherrytomater, kokt skinke, lettmelk. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Vegetar ½ løk ¼ gulrot 3 champignoner ¼ grønn eller rød paprika Italiensk ½ tomat i skiver Salt og pepper ½ kule mozzarella i skiver 2 egg Salt og pepper Hakk grønnsakene og legg dem i bunnen av EasyDelight. Forvarm grønnsakene i mikrobølgeovnen i ca 2 min på 360 watt. Krydre med salt og pepper. Visp egg og hell blandingen over grønnsakene. Tilbered i mikrobølgeovnen med lokk i ca 6 min på 360 watt. Server med det samme. Basilikum til pynt 2 egg Legg skiftevis skiver av mozzarella og tomat i bunnen av EasyDelight. Krydre med salt og pepper. Visp egg og hell blandingen over ingrediensene i EasyDelight. Tilbered i mikrobølgeovnen med lokk i ca 6 min på 360 watt. Pynt med basilikum og server med det samme. Surimi Hakk surimi eller krabbekjøtt i Smooth Chopper med knivinnsats. Hell i Pro Baking skål 1,5 l. Bytt ut knivinnsats med visp. Bland de resterende ingrediensene og hell dem over surimien. Rør med Silikon Slikkepott og hell det i EasyDelight. Tilbered i mikrobølgeovnen med lokk i ca 6 min på 360 watt. Server med det samme. Ingredienser til 2 personer 8 surimi-stenger (125 g) eller krabbekjøtt ½ dl fløte 1 ss mel 1 egg 1 ts sterk sennep l5

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud