Tupperware kundeavis - side 10

1 ... 10 ... 13
Kundeavis Tupperware - Produkter fra tilbudsaviser - ball, gjær, hvetemel, mel, ost, egg, smør, cottage cheese, vann, sukker. Side 10.
1 ... 10 ... 13

Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 82 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på ball, gjær, hvetemel, mel, ost, egg, smør; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som gjær, honning, mel, olje, rugbrød, bakepulver, gryte, honning, hvetemel, mel. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.

Produkter i denne tilbudsavisen

 
 
Ostebrød med persille Ingredienser Forberedelse: 20 min Hviletid: 15 min Hevetid: 1 time Steketid: 30 min ved 200°C • 25 g gjær • 1 ts sukker • 0,5 dl lunkent vann • 200 g kvarg, cottage cheese eller fersk ost • 2 ss usaltet, mykt smør • 2 ss hakket persille • 1 egg • 300 g (5 dl) hvetemel • 1 ts salt • 50 g (1,5 dl) revet emmentalerost eller lignende type ost • Pynt: 25 g (3/4 dl) revet emmentalerost eller lignende type ost Fremgangsmåte 1 Løs opp gjær og sukker i vann i Røreskål 4,5 l med Sleiv. La blandingen hvile i 15 min inntil den skummer. 2 Bland kvarg, cottage cheese eller fersk ost, smør, persille og egg i gjærblandingen. 3 Tilsett mel, salt og ost og rør godt sammen til en myk ball. 4 Legg lokket på skålen og la deigen heve i 1 time, eller inntil lokket spretter opp. 5 Ta ut stekeristen og forvarm ovnen til 200°C. 6 Legg deigen i UltraPro™ Rund 2,5 l, og fordel den med lette trykk i hele formen. Dryss brødet med mel, dekk til og la det etterheve i 1 time. 10 7 Pensle brødet lett med vann og dryss med resten av den revne osten. 8 Legg på lokket og stek i 25 min. Ta av lokket og stek i ytterligere 5 min til skorpen er gyllen.

Kundeaviser fra Tupperware

Mest populære tilbud