Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 82 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på bakeunderlag, ball, gjær, hvetemel, mel, øl, vann; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som bakepensel, ball, gjær, gryte, hvetemel, bakepensel, bakeunderlag, gjær, hvetemel, lettmelk. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
TIPS
Flutes
Ingredienser, 4 flutes
Forberedelse: 25 min
Hevetid: 30 min + 2 timer
Steketid: 20 min ved 210°C
Tommelfin
gertesten:
Deigen er
ferdig når
den retter
seg
har du ha ut etter
r tr
tommelfin ykket
geren
ned i den.
• 25 g gjær
• 1 dl øl
• 3,5 dl vann
• 1 ss salt
• 800 g (13,5 dl) hvetemel
Fremgangsmåte
1 Løs opp gjæren i øl og vann med Sleiv i Røreskål 4,5 l.
2 Bland i salt og mel og rør til deigen samles til en ball, som ikke er for fuktig.
Hvis deigen kleber, tilsetter du gradvis mer mel.
3 Vend deigen ut på Bake-to-Basics Deigunderlag drysset med mel, og elt til
deigen er glatt og elastisk, ca. 2–6 min.
4 Del deigen i 4 like store baller og dekk dem med Mikrofiber Koppehåndkle. La
deigen heve på et lunt sted til den når dobbel størrelse, 25–30 min.
5 Kna ned deigen. Form en flute ved å klappe hvert emne ut til en firkant. Fold
topp og bunn inn mot midten som en konvolutt og trykk det sammen. Fortsett
med å folde og trykke sammen deigen og trekk ut firkanten hver gang til den
er ca. 25–30 cm lang og 5 cm bred. Fold endene til en rund form og trykk dem
sammen.
6 Legg deigen med skjøten vendt ned på Silikon Bakeunderlag. Dekk til med
Mikrofiber Koppehåndkle, og la deigen etterheve i 2 timer.
7 Ta ut stekeristen og forvarm ovnen til 210°C. Ta av koppehåndkleet og dryss
med mel. Riss flutene med U-series Universalkniv i 2,5 cm dype diagonale
striper. Sett straks flutene i ovnen på midterste rille, og stek dem i ca. 20 min til
de er gyllne.
5