Bla igjennom denne Tupperwarekatalogen som er gyldig fra - til - for å se de siste tilbudene. På 12 sider av de aktuelle ukentlige tilbudene kan du finne de beste varene fra Annetkategorien. Denne Tupperwarekatalogen tilbyr rabatter på mer enn 82 produkter, slik at du får de beste tilbudene på det du kjøper! Hvis du ønsker å spare på din neste handletur til Tupperware, ikke glem å bla igjennom hele katalogen fra siden 1 til side 12. På den aktuelle siden kan du finne salg på bakeunderlag, gjær, kjøleskap, mel; men denne katalogen fra Tupperware tilbyr mange andre rabatter på varer som mel, melk, olje, vann, bakepensel, ball, gjær, gryte, hvetemel. Hvis du ønsker å handle på en smart måte og spare på din neste handletur til Tupperware, ikke gå glipp av de nyeste ukentlige kundeavisene som er full av flotte priser og fantastiske tilbud. Kom tilbake til Alle Tilbudsaviser hver dag for å sørge for at du ikke går glipp av flotte tilbud fra dine favorittforhandlere.
1
3
2
4
Etter steking
• Avkjøl brødet i 2 timer før du skjærer i det.
• Det er bedre å fryse brødet enn å
oppbevare det i kjøleskap. I fryseren
bevarer brødet fuktigheten og smaken
bedre.
• Du oppnår det beste resultatet ved å fryse
brødet samme dag som du steker det.
7
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Mål og Mix 2 l
Silikon Brødform 1,5 l
Røreskål 4,5 l
Silikon Palettkniv
Silikon Bakeunderlag
Riv I Boks
Silikon Ovnshanske
Slikkepott
Bake-to-Basics Målekanne 1 l
Ultra Pro™ Rund 2,5 l
Maxi Røreskål 7,5 l
Sleiv
UltraPro™ Oval 3,5 l
Mikrofiber Koppehåndkle
Bake-to-Basics Deigunderlag
16
14
15
Gode tips og triks til
baking
• Deigen hever seg ikke:
Væsken har vært for kald til å aktivere
gjæren, eller for varm, slik at
gjærcellene er blitt drept.
•Deigen er for fast:
Deigen er hevet for kaldt.
• Brødet faller sammen i ovnen:
Deigen er hevet for mye og er blitt for
lett og luftig.
• Det ferdige brødet smuldrer lett:
Deigen er ikke blandet godt nok.
Det er for mye mel i deigen.
Deigen er hevet for lenge.
Ovnstemperaturen var for lav.
• Skorpen er for tykk:
For mye mel i deigen.
For kort hevetid.
For lav ovnstemperatur
• Brødet har hull:
Luften er ikke blitt presset godt nok ut
av deigen da den ble lagt i formen.
Deigen er hevet for lenge før steking.
• Brødet lukter og smaker av gjær:
Deigen er hevet for lenge.
Deigen er hevet for varmt.
3