Tilbords - kundeaviser, butikker, åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Tilbords, inkludert Tilbordsplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Tilbords. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Tilbords.


Tilbords kundeaviser

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Til bords

Tilbords er en interiørkjede som selger kjøkkenutstyr, glass, porselen, interiørprodukter, hjem og møbler. Kjeden ble etablert i Norge i 1976, men har røtter helt tilbake til 1845. Med 68 butikker over hele landet er Tilbords en velkjent kjede å handle produkter og varer hos, til både kjøkken og hjem.

Kjeden har en attraktiv nettside med en nettbutikk som er lett å bruke. På https://www.tilbords.no kan kunden finne mange flotte tilbud, kampanjer og salg. På nettsiden finnes også kundeavisen, som også kan plukkes opp i lokalbutikken.

Tilbords bryr seg om sine kunder og har utviklet egen kundeklubb med eksklusive klubbfordeler. Fordelene inkluderer 3 for 2 på lys og servietter, spennende nyhetsbrev med masse inspirasjon og 500 kr tilbake i pant hvis du leverer inn din gamle stekepanne for en ny.

I 2017 gikk kjeden konkurs og hadde stort konkurssalg. Så ble kjeden kjøpt opp av eierne av Kitch’n som sørget for ar kjeden fikk leve videre.

Hvorfor kunder liker å handle på Tilbords,

Beliggenhet og åpningstider

Tilbords har butikker rundt Tønsberg, Oslo, Bergen, Gjøvik, Lillehammer, og Alta. Da butikkene er såpass spredt i Norge kan åpningstidene varierer basert på beliggenhet. Gå inn på https://www.tilbords.no/butikker for å finne åpningstidene til din lokalbutikk.

Nyeste kundeavis

Forhandlere - møbler