Tilbords butikker og åpningstider

Tilbords butikker og åpningstider

Her kan du finne all den informasjonen vi har om Tilbords, inkludert Tilbordsplasseringer med butikker og de mest vanlige åpningstidene for Tilbords. Her hos Alle Tilbudsaviser kan du få all informasjonen du trenger, slik som butikkplasseringer og åpningstider for dine favorittforhandlere, inkludert for Tilbords.


Tilbords kundeaviser
Tilbords kundeaviser
Tilbords kundeaviser

Om Til bords

Tilbords er en interiørkjede som selger kjøkkenutstyr, glass, porselen, interiørprodukter, hjem og møbler. Kjeden ble etablert i Norge i 1976, men har røtter helt tilbake til 1845. Med 68 butikker over hele landet er Tilbords en velkjent kjede å handle produkter og varer hos, til både kjøkken og hjem.

Kjeden har en attraktiv nettside med en nettbutikk som er lett å bruke. På http://www.tilbords.no kan kunden finne mange flotte tilbud, kampanjer og salg. På nettsiden finnes også kundeavisen, som også kan plukkes opp i lokalbutikken.

Tilbords bryr seg om sine kunder og har utviklet egen kundeklubb med eksklusive klubbfordeler. Fordelene inkluderer 3 for 2 på lys og servietter, spennende nyhetsbrev med masse inspirasjon og 500 kr tilbake i pant hvis du leverer inn din gamle stekepanne for en ny.

I 2017 gikk kjeden konkurs og hadde stort konkurssalg. Så ble kjeden kjøpt opp av eierne av Kitch’n som sørget for ar kjeden fikk leve videre.

Hvorfor kunder liker å handle på Tilbords,

  • Eksklusive klubbfordeler: Som klubbkunde får du tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og salg i tillegg til en rekke andre fordeler og rabatter som 500 kr i rabatt på ny stekepanne, 3 for 2 på lys og servietter og nyhetsbrev med spennende nyheter og masse inspirasjon.
  • Moderne sortiment: Tilbords har et bredt sortiment innen borddekking og kjøkkenutstyr, og holder seg oppdaterte innen trender mens de opprettholder en moderne stil.
  • Spesialister på sesong og ulike anledninger: Tilbords spesialiserer seg på å pynte til ulike anledninger, og de har alt kunden trenger til et hvert kalas.
  • Fantastisk kundeservice: Både i butikk og på nett er Tilbords sin kundeservice til for å hjelpe kunden med hva det måtte være, enten å finne inspirasjon til neste feiring eller ved å returnere en vare.
  • Stort inspirasjonsbibliotek: På Tilbords sin nettside kan kunden finne masse inspirasjon til neste feiring, enten det er bryllup, konfirmasjon, dåp eller bursdagsfeiring.

Beliggenhet og åpningstider

Tilbords har butikker rundt Tønsberg, Oslo, Bergen, Gjøvik, Lillehammer, og Alta. Da butikkene er såpass spredt i Norge kan åpningstidene varierer basert på beliggenhet. Gå inn på http://www.tilbords.no/butikker for å finne åpningstidene til din lokalbutikk.