Tilbords butikker og åpningstider

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Til bords

Tilbords er en interiørkjede som selger kjøkkenutstyr, glass, porselen, interiørprodukter, hjem og møbler. Kjeden ble etablert i Norge i 1976, men har røtter helt tilbake til 1845. Med 68 butikker over hele landet er Tilbords en velkjent kjede å handle produkter og varer hos, til både kjøkken og hjem.

Kjeden har en attraktiv nettside med en nettbutikk som er lett å bruke. På https://www.tilbords.no kan kunden finne mange flotte tilbud, kampanjer og salg. På nettsiden finnes også kundeavisen, som også kan plukkes opp i lokalbutikken.

Tilbords bryr seg om sine kunder og har utviklet egen kundeklubb med eksklusive klubbfordeler. Fordelene inkluderer 3 for 2 på lys og servietter, spennende nyhetsbrev med masse inspirasjon og 500 kr tilbake i pant hvis du leverer inn din gamle stekepanne for en ny.

I 2017 gikk kjeden konkurs og hadde stort konkurssalg. Så ble kjeden kjøpt opp av eierne av Kitch’n som sørget for ar kjeden fikk leve videre.

Hvorfor kunder liker å handle på Tilbords,

Beliggenhet og åpningstider

Tilbords har butikker rundt Tønsberg, Oslo, Bergen, Gjøvik, Lillehammer, og Alta. Da butikkene er såpass spredt i Norge kan åpningstidene varierer basert på beliggenhet. Gå inn på https://www.tilbords.no/butikker for å finne åpningstidene til din lokalbutikk.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - møbler