Telenor butikker og åpningstider

Hvor finner du butikker

Les mer

Om Telenor

Telenor er den største leverandøren av mobilt bredbånd, internett abonnement og relaterte produkter og tjenester i Norge. Selskapet er et av de mest veletablerte i landet vårt, og sporer sine aner tilbake til 1855 da det ble stiftet under navnet Telegrafverket.

Mye har skjedd siden, og Telenor tilbyr nå sine mobil og online tjenester i mer enn et halvt dusin forskjellige land. Omsetningen er på godt over 100 milliarder i året, og Telenor er et av de aller største selskapene på Oslo Børs.

Med over 20 000 ansatte globalt, har vi helt klart med et av Norges største foretak å gjøre. Du finner masse nyttig informasjon om Telenor ved å klikke her: https://www.telenor.no.

Hvorfor folk velger Telenor

Telenor byr på et bredt spekter av varer og tjenester. Gjennom selskapets butikk, kan du opprette abonnement både som mobilkunde, internett kunde og til Telenor TV.

Du kan også kjøpe et stort utvalg av produkter, sånn som telefoner, nettbrett, smartklokker og relevant tilbehør. Da kan du nyte godt av SWAP. Det gir deg sjansen til å betale for din nye telefon i løpet av 24 måneder.

Fordelen med å besøke en butikk, versus å ta kontakt med Telenor online er at mange kunder foretrekker kundeservice ansikt til ansikt. Man kan stille spørsmål, og øyeblikkelig få svar på alt man lurer på fra hvordan du oppretter en epost konto til hvordan du kan lade ditt forhåndsbetalte mobilabonnement.

Du kan også finne mange nyttige ressurser via appen mitt Telenor.  På Telenor sine nettsider kan du også gjennomføre speedtest for å se hvor hurtig nettilgang du har, og sjekke et dekningskart som viser hvor du har mobildekning og mobilt bredbånd. 

Åpningstider og butikker

Telenor har et nettverk av over 80 butikklokaler i Norge. Disse finner du spredt over hele vårt langstrakte land. Du kan enkelt finne komplett oversikt over alle de forskjellige utsalgsstedene til Telenor på et kart som du finner på selskapets nettside.

Åpningstiden varier fra plass til plass. De fleste butikkene åpner kl. 10 eller kl. 9 på hverdager, og stenger kl. 20.00. På lørdag er normal stengetid kl. 18.00. Alle Telenor butikker holder stengt på søndag.

Nyeste kundeavis
Forhandlere - mobil & internett